Minőségi műanyag és alumínium redőnyök forgalmazása, szerelése és javítása, reluxa, szalagfüggöny, szúnyogháló, roletta


Nagy Árnyékolástechnika (Nagy Sándor ev.)

Minőségi műanyag és alumínium redőnyök forgalmazása, szerelése és javítása, reluxa, szalagfüggöny, szúnyogháló, roletta


Fő profilunk a műanyag redőnyök, valamint a hőszigetelt alumínium redőnyök forgalmazása, szerelése és javítása. Forgalmazzuk ezen termékek külső és vakolható tokos változatát is, továbbá valamennyi redőny modellünk megrendelhető beépített szúnyoghálós kivitelben is. Redőnyeink kézi és motoros változatban is rendelhetők.

Tevékenységi körünkbe tartozik még a régi fa, alumínium vagy műanyag redőnyök redőnypalástjának cseréje, sérült, hibás redőnyök javítása, és a gurtnicsere.

Ezen felül azonban az árnyékolástechnika minden területén készséggel állunk megrendelőink rendelkezésére, legyen szó akár külső, akár belső árnyékolásról.

Saját egyéni vállalkozásomat 2009-ben alapítottam, de közel 15 éve foglalkozom árnyékolástechnikával. Ezen idő alatt szerzett tapasztalatomat és gyakorlatomat arra használom, hogy Megrendelőink igényeit és elképzeléseit a lehető legmagasabb színvonalon, de korrekt áron teljesítsük.

Termékeink színvonala a legmagasabb minőségi követelményeknek is eleget tesz. Cégünk rövid határidővel, kizárólag kiváló minőségű, ellenőrzött anyagokkal dolgozik, az elkészült munkákra pedig alumínium és műanyag redőnyök esetében 2 év, egyéb termékeink esetén 1 év, redőny motorjainkra 5 év teljeskörű garanciát vállalunk!

TERMÉKEK, SZOLGÁLTATÁSOK:
- Műanyag redőny
- Alumínium redőny
- Reluxa
- Szalagfüggöny
- Szúnyogháló
- Roletta
- Redőny beépítés
- Motoros működtetés
- Hőszigetelt redőnyök
- Redőny javítás

Reméljük, rövidesen Önt is elégedett megrendelőink növekvő táborában üdvözölhetjük.   


Elérhetőségek:
Cím:

XVIII. kerület, Duna utca 40.
térkép »

Telefonszám:

06/30-338-0249 és 06/30-337-5383

Weboldal(ak):CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum