Másik megye választása:

Cég regisztráció

Ha szeretné vállalkozását megjeleníteni oldalunkon, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot. Ez a felület csak a megrendelés rögzítésére szolgál - a portálon megjelenő adatokat majd a regisztráció jóváhagyása után (melyről e-mail-ben értesítjük) az Ügyfélkapun keresztül elérhető felületen lehet feltölteni.

Bejelentkezési és kapcsolattartó adatok:
Kérjük valós e-mail címet adjon meg, mert erre fogja megkapni a visszaigazoló levelet, és például a jövőben az elfelejtett jelszavát.

Cég vagy egyéni vállalkozó neve:

Kerület:

Utca, házszám:

Kapcsolattartó neve:

Kapcsolattartó e-mail:

Kapcsolattartó telefon:

Kérjük adjon meg egy Ön által kitalált, tetszőleges felhasználónevet és jelszót, melyekkel majd az adatlapjuk feltöltéséhez a szerkesztőfelületre fog tudni belépni.

Felhasználónév:

Jelszó:

Megjelenési csomag:
Cégnév vagy márkanév ill. fantázianév, tevékenység, cím, a cím megjelenítése Google térképen, telefonszám, fax szám, e-mail cím (a spam-robotok ellen védve), weboldalcím megjelenítése linkként, korlátlan hosszúságú bemutatkozó szöveg, kulcsszavak (melyeket a keresőfunkció és a Google is figyelembe vesz), céglogó elhelyezése, 6 db kép feltöltése. Az előfizetés időtartama alatt minden cégadat, szöveg és kép az adminisztrációs felületen keresztül bármikor, önállóan módosítható.

Ellenőrző kód megadása:

Kérjük másolja be a képen látható számsort a mellette lévő mezőbe!
Security Code
CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum