Másik megye választása:

Hirdetési feltételek

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy portálunk nem foglalkoztat telefonos üzletkötőket, ezért kérjük, ha valaki a nevünkben telefonon, esetleg tartozás behajtás kapcsán keresné meg Önöket, jelezzék nekünk a 06-70-3832006 telefonszámon, vagy az info@ceginfobudapest.hu e-mail címen.
A megjelenés általános feltételei:

A szolgáltató a választott csomagtól függően 1 ill. 2 éves időtartamra biztosítja a megrendelő különböző adatainak, bemutatkozásának folyamatos megjelenítését az ezen a webhelyen elérhető internetes cégadatbázisban. A megrendelő adatlapja kereshetővé válik név, település, tevékenység alapján. Az adatlap az előre meghatározott kategóriák közül 2 tevékenységi kategóriába sorolható, de Optimum csomag esetén egyedi keresőkulcsszavak is megadhatók.

A megrendelőnek az 1 ill. 2 éves időtartamú megjelenésért az adott csomag mellett feltüntetett regisztrációs díjat kell fizetnie. Erről a szolgáltató átutalásos számlát állít ki, melyet postai úton juttat el.

A megrendelő jogosult a megjelenés időtartama alatt hirdetésének a rendszer által biztosított felületen, saját kezűleg, illetve a szolgáltató közreműködésével történő módosítására. A szolgáltató a megjelenés időtartama alatt a hirdetés megjelenítéséért vagy módosításáért semmilyen egyéb díjat nem számol fel.

A kifizetett időszak lejáratával a szolgáltató a megjelenítést minden további értesítés nélkül megszüntetheti, illetve rákérdezhet a megrendelőnél, hogy kíván-e hosszabbítani az aktuális díjszabás szerint. Ha a megjelenési időtartam utolsó napját követően az adatlap változatlanul megjelenik a cégadatbázisban, ez nem minősül a szerződés meghosszabbodásának, így ebben az esetben a megrendelő nem köteles a következő ciklus díját kifizetni.

Megjelenési lehetőségek:
Komplett szöveges-képes adatlap

A portálon a következő cégadatok jeleníthetők meg:

- cégnév vagy márkanév ill. fantázianév
- tevékenység
- cím
- a cím megjelenítése Google térképen
- telefonszám
- fax szám
- e-mail cím (a spam-robotok ellen védve)
- weboldalcím megjelenítése linkként
- korlátlan hosszúságú bemutatkozó szöveg
- kulcsszavak (melyeket a keresőfunkció és a Google is figyelembe vesz)
- céglogó elhelyezése
- 6 db kinagyítható kép

Az előfizetés időtartama alatt minden cégadat, szöveg és kép tetszőlegesen módosítható, lecserélhető.

1 éves megjelenés: 5.000 Ft/év

2 éves megjelenés: 8.000 Ft/2 év


Kiemelés

Lehetőség van kiemelésre, melynek köszönhetően a cég adatai már a nyitóoldalon, keresés nélkül megjelennek; kereséskor pedig feltűnő színnel, mindig a találati lista elején helyezkednek el.

CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum