Másik megye választása:

Tájékoztató

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy portálunk nem foglalkoztat telefonos üzletkötőket, ezért kérjük, ha valaki a nevünkben telefonon, esetleg tartozás behajtás kapcsán keresné meg Önöket, jelezzék nekünk a 06-70-3832006 telefonszámon, vagy az info@ceginfobudapest.hu e-mail címen.

A CéginfoBudapest.hu - mint bizonyára a nevéből is nyilvánvaló -, a főváros internetes cégkereső portálja, szaknévsora, mely az itt működő vállalkozások adatait, bemutatkozását tartalmazza, és több szempont szerinti keresést biztosít az érdeklődők számára.

Miért érdemes használni?

Bármilyen szolgáltatóra van szüksége, nálunk gyorsan megtalálhatja. Az első megyei oldalunk 2005-ben indult, és azóta az egész országra kiterjedő, 20 portálból álló rendszerré fejlődött. A megyei bontás előnye, hogy nem zsúfolódik össze egy portálon az összes vállalkozás, így a rendszer átláthatóbb, mindenki könnyebben megtalálható.

A fejlesztések során arra törekedtünk, hogy egyszerűen kezelhető és gyors működésű legyen, melyet a folyamatos pozitív visszajelzések is igazolni látszanak. Cégkeresőnk alaposan átgondolt kategóriarendszere, logikus felépítése mind a kényelmes használatot hivatott szolgálni. A portál olyan praktikus funkcióval is rendelkezik, mint a vállalkozások telephelyét mutató Google-térkép. A cégadatlapok pedig egy kattintással megoszthatók a Facebook-on, Twitter-en, stb.

Miért érdemes megjelenni?

Nagy múltú odalunk segít a budapesti kis- és középvállalkozásoknak új megrendelőket szerezni, növekedni, vagy a növekvő konkurencia mellett megtartani piaci pozíciójukat.

Sokan azt gondolják, hogy a Google és a Facebook korában, illetve ha valaki saját honlappal rendelkezik, akkor nincs semmi értelme a cégkereső oldalakon történő megjelenésnek.

A portálon való megjelenés azonban a saját honlap látogatottságát is növeli, ráadásul több módon:
- egyrészt a rajta elhelyezett weboldalcímre történő kattintások által
- ugyanakkor közvetett módon is, mivel a weblapra mutató hivatkozást (linket) a Google keresőrobot érzékeli, és ez a cég weboldalának a Google találati listájában való helyezését is javíthatja.

Miért válasszon minket?

Cégkeresőnk nem tartalmaz átemelt adatbázisokat - oldalunkon csak önkéntesen regisztráló aktív vállalkozások szerepelnek. Nem a cégek mennyiségére helyezzük a hangsúlyt, hanem arra, hogy az internetezők könnyen megtalálják azt a vállalkozást, akire szükségük van.

Mi nem telefonos megkereséssel, nyomulós üzletkötőkkel toborozzuk a cégeket. Sikerünket és stabil bevételünket a sok éves múltra visszatekintő, tisztességes tevékenységünknek, és hűséges, elégedett ügyfeleinknek köszönhetjük.

Portálunk az okostelefonok kicsi képernyőjére optimalizált verzióval is rendelkezik, tehát az okostelefonnal böngésző látogatók akkor is könnyen használhatják, amikor nincsenek számítógép-közelben.

A portálunkon megjelenő adatlapjukat bármikor önállóan módosíthatják, tehát például a telefonszám megváltozásakor nem kell a közreműködésünket kérni, hanem az ügyfélkapun a felhasználónévvel és jelszóval belépve ezt azonnal megtehetik. Ugyanitt a szöveget és a képeket is bármikor módosíthatják, lecserélhetik.

Amennyiben az e-mail címüket feltüntetik az adatlapjukon, akkor sem tudják a spam-robotok begyűjteni, mert speciális technikával védjük azt!

Szolgáltatásunk ára nagyságrendekkel kedvezőbb a hasonló lehetőségeknél, és nincsenek rejtett költségek. Fizetni csak akkor kell, amikor az adatlapjuk már megjelenik, és a számlát is megkapták.

A hirdetési ciklus lejártakor pedig nincs automatikus hosszabbítás, hanem rákérdezünk, és csak kifejezett kérésük esetén hosszabbítjuk és számlázzuk a megjelenést.

Mi a baj az ingyenes cégkereső oldalakkal?

Nem szívesen fizet az ember olyanért, amiről azt gondolja, hogy ingyen is megkaphatja. De valójában miért nem jár jól az ingyenes cégkereső oldalakkal?

Nyilvánvaló, hogy minden vállalkozás életben maradásának, hosszú távú, stabil, színvonalas működésének feltétele a bevétel. Ha egy hozzánk hasonló portál teljesen ingyenesen biztosít a cégeknek megjelenési lehetőséget, és nincs semmilyen bevétele, akkor felmerül a kérdés, miből állja a fenntartás, üzemeltetés, karbantartás költségeit?

Amit az ingyenes hirdetőfelületeket választók nem szoktak figyelembe venni, hogy valójában az ilyen rendszereknek is vannak bevételeik, mégpedig a díjtalanul hirdető cégek adatai környékén zavaróan, agresszívan megjelenő fizetett hirdetésekből. A portál tehát "tele van szemetelve" fizetett, zavaró reklámokkal, melyek egyrészt elterelik a látogató figyelmét, másrészt nehezítik a használatot, lassítják az oldalt - ez az ára az ingyenességnek.

Vagy az ingyenes cégkereső oldalra regisztráló a hozzájárulását adja, hogy hírlevelet kapjon - tehát a portál csak egy álca, és valójában e-mail cím gyűjtésre szolgál - abból csinálják a pénzt. Persze leiratkozhat, de ekkor letörlik az oldalról is - ezt leteszteltük.

A másik probléma, hogy bevétel hiányában az ingyenes cégkatalógusok üzemeltetőinek nem fűződik érdeke a karbantartáshoz, fejlesztéshez, így folyamatos hanyatlásnak indulnak, és egy idő után tele lesznek aktualitásukat vesztett adatokkal.

Sok esetben az ilyen rendszerek - amikor az egyéb hirdetési bevételek nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket -, akkor átalakulnak fizetőssé, vagy elhalnak, megszüntetik őket, hiszen az ingyenesség miatt semmiféle kötelezettségünk nincs a hirdetők felé a fenntartásra vonatkozóan.

A portálunkon való megjelenés éppen ezért nem ingyenes, de áraink olyan kedvezőek, hogy nem terhelik meg egy kisvállalkozás pénztárcáját sem.

CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum