Természetgyógyász Rendelő és Hajgyógyász Stúdió


Bioheal Bt.

Természetgyógyász Rendelő és Hajgyógyász Stúdió


HAJGYÓGYÁSZAT, HAJANALITIKA
Miért kell mindenkinek átesni egy vizsgálaton, ha a panasz egyértelmű? Hullik a hajam!
Régebben talán még lehetett volna általánosítani, de mára eljutottunk odáig, hogy nem. Anno, nagyjából 10 évvel ezelőtt, időskori probléma volt a hajhullás és a kopaszodás. Az utóbbi 5-7 évben már nem így van. Fiatalok, huszonévesek jönnek kopaszodással. 1-2 éve megjelentek a pár éves kisgyerekek. Napjainkban nem lehet azt mondani, hogy egyik probléma olyan, mint a másik.
Egy hajhagyma 200-szoros nagyításban nagyon közlékennyé válik. Tudta például, hogy jellemző csavarodás jelzi, hogy kevés a napi folyadék bevitel? Hogy megmutatja, ha a vékonybélben a felszívódás nem tökéletes, ami például akár laktóz érzékenységre is utalhat? Vagy ha színe elváltozik, akkor a hagyma tápanyagfelvétele sem megfelelő, ami mondjuk a fejbőr hajszáleres vérkeringésében beállt elváltozásokat jelzi? Van mit analizálni egy hajhagymán. Ezután jön a fejbőr és a tüszők vizsgálata.

MASSZÁZSOK
Masszázsaink között megtalálhatja a felfrissüléshez, kikapcsolódáshoz, megszépüléshez társítható kezeléseket, valamint az egészségügyi problémákból adódó gondokat is enyhítheti orvosi gyógymasszázsunk segítségével.
Egy-egy kezelés, esetleg terápia segíti testi-lelki feltöltődését, a túlhajszolt idegek megnyugtatását, a fájdalmak csökkentését.
Ezáltal elérheti többek között, hogy
- az izmoknak jobb vérellátása lesz, teljesítőképessége, aktivitása nő,
- az anyagcsere fokozódik, a salakanyagok elszállítása gyorsul, tisztul a szervezet.


FÜL-AKUPUNKTÚRA, ADDIKTOLÓGIA
Az addiktológia kimondottan a szenvedélybetegeknek hivatott segíteni. Évek óta én elsősorban, a súlyfelesleggel küzdőkkel foglalkozom, amelyben nagyon szép eredményeket értünk már el. Sokak számára a dohányzás abbahagyása sem kis feladat, ebben az esetben a fül-akupunktúra a hiánytüneteket igen hatékonyan csökkenti. A kezelésnek pontosan ez a feladata. Csökkenti a hiánytüneteket és harmonizálja a meridiánok működését. Akár bulimia, akár anorexia, vagy csokoládéfüggőség és még sorolhatnánk… lép fel a szervezetben, a fül-akupunktúra és az együttműködés segítségével ezeken kb. 6-12 hét alatt túl tudunk lépni.   


Elérhetőségek:
Cím:

XI. kerület (Újbuda), Móricz Zsigmond körtér 4. félem. 3.
térkép »

Telefonszám:

06-1/220-1103, Mobil: 06-20/347-5561

Weboldal(ak):CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum