Háztartási Műszaki cikk, Antennaszerelés, biztonságtechnika


Elektron Sky Biztonságtechnika

Háztartási Műszaki cikk, Antennaszerelés, biztonságtechnika


Cégünket 1981 októberében alapítottam, elsősorban információtechnikai és adatátviteli rendszerek gyártására, tervezésére, telepítésére és szervízelésére. A technika gyors fejlődése, az egyre profibb bűnözés széleskörű, rohamos elterjedése vezetett rá, hogy az (akkoriban) új piaci ággal - a betörésjelző rendszerek létesítésével - is elkezdjünk foglalkozni. Vezérelvünket, miszerint - "Bármihez fog az ember azt teljes erőbedobással, szívvel, lélekkel kell csinálni" - most is alkalmaztuk, és nem bántuk meg. Az antenna- és kaputelefon rendszerek létesítése mellett a vagyonvédelem lett az egyik fő profil.

GMK formában alapított társaságunk többszöri átalakítás után 1997-ben nyerte el mai - 3 milliós alaptőkével, milliós raktárkészlettel, jó minőségű gépekkel, műszerekkel, és jól képzett szakemberekkel - felépített formáját.
A megrendeléseknél első az ügyfél kérése, elképzelése, de csak amíg a biztonság és a felelősség rovására nem megy. Árajánlatot felmérést követően adunk. A felmérés alkalmával javaslatot teszünk az általunk ajánlott rendszerre, majd egyeztetjük a megrendelő igényeivel, a belsőépítésszel stb. A megrendelőket (és azok adatait) maximális diszkrécióval kezeljük!

Első sorban márkás berendezéseket telepítünk, melyeknek biztosított a szervize, van hazai képviselete, megfelelő (legalább a törvényben előírt 1 év) garanciát biztosít rá a forgalmazó. Név és garancia nélküli, nagyon távol-keleti országból származó, vagy valamelyik kültelki sufniban készült ("Ócsó!") izét meg sem fogunk, nem, hogy felszerelnénk. Az elmúlt több mint 34 év bőséges tapasztalattal szolgált arra vonatkozólag, hogy az ilyen "készülékek" sok bosszúságot okozhatnak úgy a Megrendelőnek mint a szerelőnek.

Az elvégzett munkákra 2 év garanciát vállalunk, de - természetesen - a jótállási idő lejárta után is szívesen elvégezzük a berendezések karbantartását, üzemeltetését, bővítését, átalakítását.   


Elérhetőségek:
Cím:

XI. kerület (Újbuda), Szabadság u. 31.
térkép »

Telefonszám:

06/1/3862046

Fax szám:

06/1/3810236

E-mail cím:

Weboldal(ak):CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum