Reklámügynökségi szolgáltatások, nyomdai kivitelezés


Conint-Print Kft.

Reklámügynökségi szolgáltatások, nyomdai kivitelezés


Rugalmas és megbízható gyártót, nyomdát keres reklámanyagai elkészítéséhez?
Optimális nyomdai és bolti reklám megoldásokat adunk Önnek!

Megtervezzük, javaslatot teszünk az Ön igényének megfelelően reklámanyag, prospektus, vagy eladáshelyi reklámeszközre. Segítünk kiválasztani a megfelelő alapanyagot, és 16 év tapasztalatával és saját gyártó kapacitással gyorsan és gazdaságosan, kiváló minőségben legyártjuk reklámanyagait a megfelelő nyomdai vagy kivitelezési technológiával.
Rugalmasan alkalmazkodunk az Ön igényeihez, hogy a reklámanyag vagy a szórólap, plakát, prospektus és egyéb nyomdatermék rövid határidőn belül, kedvező áron és kiváló minőségben készüljön el.
Grafikai stúdiónkban a teljes tervezést és nyomdai előkészítést vállaljuk. A szövegek tördelése, a képek vágása és retusálása, a design kialakítása egy helyen történik.
Ön kényelmesen, egy helyen intézheti el nyomdatermékek, promóciós anyagok, display-ek beszerzését.
A laminálás, kasírozás, pultdekorálás és a szerkezetek összeállítása dekorációs stúdiónkban történik.
Helyszíni dekoráció készítését is vállaljuk.
Egyéni igények szerint kialakított, egyedi csomagolású reklámédességekkel (cukorka, szaloncukor, csokoládé) is állunk az ügyfeleink rendelkezésére.
Ha már pontosan tudja mire van szüksége, lehetőség van online ajánlatkérésre is, adja meg a paramétereket, küldje el nekünk és legkésőbb 24 órán belül választ kap!
Grafikai stúdió, digitális és ofszet nyomda, POS és POP eszköz, eladáshelyi reklámanyagok, plakátnyomás Budapesten a 11. kerületben.

Nyitvatartás: H-P: 08:30-17:00   


Elérhetőségek:
Cím:

XI. kerület (Újbuda), Bartók Béla út 105-113.
térkép »

Telefonszám:

06/1/481-4660

Fax szám:

06/1/481-4666CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum