Játékbolt, képességfejlesztő játék webáruház


HolnemBolt JátékGaléria

Játékbolt, képességfejlesztő játék webáruház


Történetünk akkor kezdődött, amikor megszületett a Bolyongolyó golyópálya építő játékunk. Okos lett és szép. Minden találmányi kiállításon díjazták. A legmagasabb nemzetközi díjakat, elismeréseket kapta. A pedagógiai elismerések sokasága és a csillogó gyerekszemek, az elmélyült kísérletezések erősítették bennünk az érzést, hogy jó játékot keltettünk életre. Volt értelme.

Később feladatunknak tekintettük, hogy a feltalálótársak, az igényes magyar gyártók csodálatos játékait megismertessük a hazai oktatási intézményekkel és a családokkal. Erre a vállalásra született meg „Hol nem Bolt” Játék Galéria.

Az első kereskedelmi Játékkiállításon Nürnbergben, óriási sikerünk volt. A Föld (nem túlzás) összes nagy oktatási területen forgalmazó kereskedői jöttek tárgyalni hozzánk és Bolyongolyó-t akartak. Rögtön látszott, komolyabb céget kell alapítanunk.

A külföldi kiállításokon meggyőződtünk arról, hogy nagyon sok különleges, igényes fejlesztő játék létezik, aminek a lelkülete, szemlélete, minősége megfogott minket. Felkutatjuk az értékes újdonságokat és igyekszünk megismertetni mindenkivel, és eljuttatni a jelenlegi tömegfelhozatallal elégedetlen szülőkhöz, pedagógusokhoz.

- Önt keressük, aki szeret a családban játszani és olyan játékokra vágyik, amik sokadszorra sem untatják, mert a kisgyermeke öröme boldoggá teszi.
- Önnel akarunk együttműködni, aki tudatosan fejleszti a gyermeket, aki szereti, ha a játék nem csak okos, de az ízlést is formálja.
- Ön a mi partnerünk, aki a kreatív alkotásban meglátja, hogy művészek által megformált, technikákat tanító készletek megnyitják a szépre éhes fantáziát.
- Önt keressük, akit büszkévé tesz, hogy gyermeke környezettudatossá fejlődik. Szereti, megfigyeli a természetet. Felfedezi a játékok segítségével a tudományokat.   


Elérhetőségek:
Cím:

XI. kerület (Újbuda), Villányi út 48.
térkép »

Telefonszám:

06/1/361-0312

Fax szám:

06-23-375027

Weboldal(ak):CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum