Könyvelés, bérszámfejtés, tanácsadás vállalkozások részére Budapesten a 11. kerületben. Magánszemélyek részére Online SZJA bevállás 3 egyszerű lépésben.


ADMINCONTO Könyvelő és Szolgáltató Kft.

Könyvelés, bérszámfejtés, tanácsadás vállalkozások részére Budapesten a 11. kerületben. Magánszemélyek részére Online SZJA bevállás 3 egyszerű lépésben.


SZOLGÁLTATÁSAINK:

- Könyvelés
Cégével kapcsolatos múltban történt gazdasági események pontos, szakszerű rögzítése, rendszerezése és nyilvántartása a hatályos törvényeknek és jogszabályoknak megfelelően.
- Tanácsadás
A vállalkozóknak sokszor kell olyan döntést meghozniuk, ami a cég sikerét akár hosszú évekre is meghatározhatja. Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen információk állnak rendelkezésre a megfelelő döntés meghozatalához.
- Bérszámfejtés
Az alkalmazottak bérének és egyéb juttatásainak, közterheinek meghatározása, a folyamatosan változó szabályozások figyelembevételével. Nem csak a hatóságok, hanem a cégvezetés felé való adatszolgáltatást is magában foglalja.
- SZJA bevallás Online
Magánszemélyek felé Szja bevallás kényelmesen három egyszerű lépésben. Küldje el szükséges iratait, és két munkanapon belül akár már kézhez is veheti kész bevallását. További információt itt talál róla!

3 OK, AMIÉRT MEGÉRI ÜGYFELÜNKNEK LENNI:

- A ránk bízott feladatokat maximális pontossággal és alapossággal végezzük.
- Tapasztalt szakembereink tudása naprakész, így minden felmerülő problémát kezelni tudnak, kérdései nem maradnak megválaszolatlanul.
- A törvényi előírásokat figyelembe véve folyamatos, friss tájékoztatást adunk a jogszabályok és az adó változásairól.

HOGYAN TÁMOGATJUK VÁLLALKOZÁSÁT?

- Az iroda tulajdonosaiként aktívan részt veszünk a napi munkákban, így képben vagyunk az aktuális témákat és teendőket illetően.
- A könyvelés nagy felelősséggel jár. Ügyfeleink bizalmát megbecsülve, munkánk minőségét felelősségbiztosítással garantáljuk.
- Magasan kvalifikált szakembereink több éves gyakorlattal, tapasztalattal és kellő rutinnal rendelkeznek.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XI. kerület (Újbuda), Temesvár u. 20.
térkép »

Telefonszám:

+36 30 342-6839

Fax szám:

+36 1 700-2179

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum