Fordítás, Lektorálás, Hitelesítés, záradékolás, Tolmácsolás


Diotima Fordítóiroda (Diotima-Viktória Kft)

Fordítás, Lektorálás, Hitelesítés, záradékolás, Tolmácsolás


A Diotima-Viktória Kereskedelmi-és Szolgáltató Kft. 2003. óta foglalkozik fordítással és tolmácsolással. Cégünk családi vállalkozás, az ügyvezetõi, koordinációs feladatokat Ratkai Margit látja el.

Jól képzett munkatársainkkal közel 40 nyelven vállalunk fordítást és tolmácsolást. Igyekszünk a kért határidõket betartani, az elvárásokat legjobb tudásunk szerint teljesíteni.

Irodánk fontosnak tartja, hogy megbízóink elégedettek legyenek teljesítésünkkel. Célunk az, hogy folyamatosan visszatérõ ügyfeleink legyenek.

SZOLGÁLTATÁSAINK:

- Fordítás
Külföldi cégalapítások, bemutatkozó anyagok, szerzõdések, levelezések, üzleti tervek, bírósági végzések, pályázati anyagok, honlapok, prezentációk, használati utasítások, gépkönyvek, Európai Uniós szakanyagok, könyvek. Vállaljuk levelezés lebonyolítását, üzleti kommunikációt, szóban, írásban, telefonon.

- Lektorálás
Ha fontos dokumentum fordításáról van szó, kérjen tõlünk szakmai, vagy nyelvi lektorálást.

- Hitelesítés, záradékolás
Kérésre az okmányok, szerzõdések és egyéb dokumentumok fordítását a célnyelven fordítóirodánk záradékával és pecsétjével látjuk el, ami tanúsítja, hogy az elkészült fordítás tartalmilag és formailag megegyezik az eredeti anyaggal.

- Tolmácsolás
Vállalunk kísérő, konszekutív és szinkron tolmácsolást.   


Elérhetőségek:
Cím:

XI. kerület (Újbuda), Bartók Béla út 51. II. 6.
térkép »

Telefonszám:

06/1/784-2813

Fax szám:

06/1/784-2813CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum