Schwinn-Csepel Specialista és Szakszerviz - Author Kerékpárbolt


BrinGáspár Kerékpárbolt és Szerviz

Schwinn-Csepel Specialista és Szakszerviz - Author Kerékpárbolt


Történetünk messzire nyúlik vissza. Az első Pesti üzletünk 2001. októberében nyitotta meg kapuit, Bike City néven. Néhány évvel később már nagynak mondható vásárlókörrel büszkélkedhettünk, illetve mi is nagyon sok tapasztalattal gazdagodtunk a vásárlóinknak köszönhetően. Később a világ 15 legnagyobb kerékpárgyártója között számon tartott Author márkaboltja lettünk, és innentől kizárólag e cég bringáit, alkatrészeit, és kiegészítőit forgalmaztuk, vevőink legnagyobb megelégedésére.

A következő nagy lépés 2006-ban következett. Nevet változtattunk, és BrinGáspár néven folytattuk az életünket. Azon dolgozunk, hogy ez a „láthatatlan” változás kézzel fogható előnyöket hozzon Önöknek, vásárlóknak. Innentől a nevünk, azaz mi vagyok a garancia arra, hogy ha betér hozzánk, akkor a legmagasabb színvonalú, és személyre szabott kiszolgálásban lesz része, legyen szó szervizelésről, értékesítésről, vagy alkatrészek, kiegészítők, védőfelszerelések beszerzéséről.

Mondhatni, gyökeres fordulópont volt életünkben a 2011-es év. Ekkor nyitottuk meg mostani boltunkat a III. kerületben. A vevői igényeket figyelembe véve bővítettük a palettánkat, és bevezettük a 661, és ONeal profi védőszközöket kínáló árkát, melynek szintén vezető mintaboltjává váltunk.

2012-ben Schwinn-Csepel specialisták lettünk. Hazánk legnagyobb múltú gyártójának igen széles kínálatából válogathatnak. Így most már két márka képviselőjeként a kerékpározás minden szakágának tudunk minőségi megoldásokat nyújtani a belépő szinttől a csúcs kategóriáig.

TERMÉKEK:

Kerékpárok, járgányok:
- Schwinn-Csepel Kerékpárok
- Csepel-Royal Kerékpárok
- Elektromos kerékpárok (Pedelec)
- Author kerékpárok
- AGang kerékpárok
- Rollerek
- YBike gyermekjárgányok
- Használt kerékpárok

Kiegészítők, alkatrészek:
- Author kiegészítők A-Z-ig
- Basil táskák, kosarak
- Bobble vízszűrős kulacsok
- Bobike gyermekülések
- Defektstop
- Egyéb termékek
- Holmenkol ápolószerek
- Kryptonite zárak
- ONeal védőfelszerelések
- 661 védőfelszerelések
- Peruzzo bicajszállítók
- Point napszemüvegek
- ResPro maszkok
- Shaman Racing
- VDO sebességmérők
- Wowow fényvisszaverők   


Elérhetőségek:
Cím:

III. kerület (Óbuda-Békásmegyer), Pacsirtamező u. 38.
térkép »

Telefonszám:

06/1/240-6296, mobil: 06-70-386-7752

Weboldal(ak):CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum