Egyedi konyha és beépített bútorok gyártása tervezéstől a kivitelezésig, forma és méret korlátozások nélkül


Sziú Plusz Bútoripari Kft

Egyedi konyha és beépített bútorok gyártása tervezéstől a kivitelezésig, forma és méret korlátozások nélkül


Cégünk 2000-ben alakult családi vállalkozásként. Kezdetben lapszabászattal foglalkoztunk, ám a megrendelőink egyre többször kérték tőlünk először csak kisebb szekrények, majd fokozatosan egyre komolyabb bútorok elkészítését. A kéréseknek eleget téve cégünk profiljává egyre inkább az egyedi bútorok készítése vált. Az ezredforduló óta ezen belül is főként az egyedi konyhabútorokra szakosodtunk, valamint a teljes lakások, illetve üzletek egyedi bútorokkal való beépítésére.

Elsődleges célkitűzésünk mindig is az volt, hogy olyan konyhabútorokat építsünk, amivel megrendelőink maximálisan elégedettek. Éppen ezért az egész gyártási folyamatot, beleértve a felmérést, tervezést, alapanyag beszerzést, lapszabászatot, asztalosmunkákat és a beépítést mind egy kézben tartjuk. Ez egyrészt biztosítja a kifogástalan minőséget, másrészt pedig komoly plusz költségektől kíméli meg megrendelőinket, ami a különböző alvállalkozók, kiskereskedők, egyéb cégek bevonásával járna.

Mivel tudjuk, hogy minden megrendelőnk anyagi helyzete más és más, konyhára pedig mindenkinek szüksége van, ezért mindig is úgy alakítottuk a kínálatunkat, hogy a legmagasabb műszaki tartalmat képviselő, extra kényelmi funkciókat kínáló prémium termékektől, a kiváló minőségű, de egyszerűbb tartalmú, megbízható alap termékekig minden típus szerepeljen benne.

A nálunk rendelt konyhabútorokat öt fős saját kivitelezői csapatunk készíti el és építi be Önnek. A kiszállításokról szintén saját gépjárműveinkkel és gépkocsivezetőinkkel gondoskodunk.

Büszkék vagyunk kiválóan felszerelt műhelyünkre, ami a jó minőségű konyhabútor készítés egyik záloga. A munkát a legjobb minőségű munkagépekkel (Holz-Her lapszabász és élzáró gép, Dewalt faipari kisgépek) végezzük. Ezek a precíz és megbízható gépek garantálják, hogy a konyhabútor egyes elemei tökéletesen illeszkedjenek egymáshoz, a vágások, élek, furatok mindegyike a helyére kerüljön.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XVI. kerület, Újszász u. 43.
térkép »

Telefonszám:

06/1/402-0041, +36/20/9818/551

Fax szám:

06/1/402-0042

Telephelyek, üzletek:

1106 Kerepesi út 73.



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum