Építési geodézia, lézerszkennelés, mozgásvizsgálat, térképkészítés


Hungeod Kft.

Építési geodézia, lézerszkennelés, mozgásvizsgálat, térképkészítés


A Hungeod Kft. több évtizede vesz részt infrastrukturális beruházások geodéziai ellenőrzésében, kivitelezésében. Magasan képzett szakembergárdánk biztosítja a beruházások geometriai kockázatainak időben történő felismerését, azok megfelelő kezelését.

ÉPÍTÉSI GEODÉZIA
Magasépítéshez kapcsolódó geodéziai feladatok. Alagútépítéshez kapcsolódó iránymegadások, hálózat fejlesztés. Utak, vasutak kitűzése, ellenőrzése.

LÉZERSZKENNELÉS
Napjainkban egyre nagyobb igény mutatkozik a valóság minél pontosabb leképezésére. A lézerszkenner a körülötte lévő háromdimenziós teret méri fel több millió vagy akár milliárd ponttal. Ezt a nagyon sűrű adathalmazt nevezzük pontfelhőnek. A pontfelhő adja a későbbi feldolgozásokhoz a megfelelő alapot: a körülöttünk lévő tér számítógépes leképezését.

MOZGÁSVIZSGÁLAT
Automata rendszerrel (mérőállomás és dőlésmérő) 24 órás mozgásmegfigyelés tervezése, kiépítése és üzemeltetése. Inklinométer csőben végzett mérések. Szerkezetek mozgás vagy deformáció vizsgálata mérőrudak vagy mérőrúd-láncolatok segítségével a nap 24 órájában.

TÉRKÉPKÉSZÍTÉS
Térképezési munkák 2D és 3D adattartalommal igény szerint.   


Elérhetőségek:
Cím:

XI. kerület (Újbuda), Bartók Béla u. 32 4/1
térkép »

Telefonszám:

06/1/3856432

Weboldal(ak):CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum