Tetőszerkezet-építés, tetőfedés, vízszigetelés


Hydroproof Magas és Mélyépítményszigetelő és Szolgáltató Kft.

Tetőszerkezet-építés, tetőfedés, vízszigetelés


A HYDROPROOF Magas- és Mélyépítmény Szigetelő és Szolgáltató Kft. 1990-ben alakult. Magyar magánszemélyek hozták létre azzal a céllal, hogy professzionális megoldást nyújtson a megrendelők részére lapostetők vízszigetelésére. A kezdetben alkalmazott EPDM műgumi lemez-fedések mellett gyakorlatilag az összes, piacon lévő szigetelési rendszert alkalmazza és ebben a kategóriában meghatározó szereplője a magyar piacnak.

Szakterületek:
- Épületszigetelési feladatok: tetők (többféle technológia)
- Bármilyen rétegrend
- Mélyépítési szigetelés
- Utólagos szigetelések
- Felülvilágítók telepítése
- Szigetelő anyagok értékesítése
- Szakértés
- Csarnokok szerelt fal- és tetőszerkezetei, csatlakozó acélszerkezeti munkákkal

A Hydroproof Kft. kizárólagos képviseleti joggal forgalmazza a PRELASTI, SealEco (Svédország) csapadékvíz elleni szigetelési rendszerét, továbbá az Indu-Light (Németország) felülvilágító, füstelvezető rendszereit.

A Hydroproof szakembergárdáját 13 mérnök és hozzávetőlegesen 50 szigetelő szakember adja. Ezt a létszámot egészíti még ki néhány állandó minősített alvállalkozó, összességében elmondható, hogy kb. 100 emberünk dolgozik folyamatosan építési projekteken. Az elmúlt évekre jellemző éves kapacitás 350-400.000 m2 szigetelt tetőfelület és 2-2,5 milliárd forint forgalom.

Cégünk 2005-ben romániai leányvállalatot alapított, melynek segítségével külföldi, főleg Kelet-európai jelenlétét erősítette. Ezzel kiegészülve, számos projekt valósult meg Románia, Szerbia, Horvátország, Bulgária, Szlovénia, Oroszország, Albánia, Ausztria, Dánia, Norvégia, Franciaország, Belgium, Hollandia, Németország területén.   


Elérhetőségek:
Cím:

XI. kerület (Újbuda), Kelenföldi út 17.B
térkép »

Telefonszám:

06/1/2094944

Fax szám:

06/1/2092445

Weboldal(ak):CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum