Sérült járművek teljeskörű javítása, autófényezés és polírozás, lökhárító javítás, szélvédőcsere, kárügyintézés


Lakk-Mix Kft

Sérült járművek teljeskörű javítása, autófényezés és polírozás, lökhárító javítás, szélvédőcsere, kárügyintézés


Cégünk 1989 óta működik Budapesten. Munkánkkal nemzetközi bemutatókon, versenyeken büszkélkedhetnek az egyedi autók szerelmesei.

SZOLGÁLTATÁSAINK:

- Autófényezés
Fényezőműhelyünk hőkamrás fényezőkabinnal van felszerelve, mely lehetővé teszi a pormentes gyári fényezéssel megegyező minőséget. Glasorit Standox vizesbázisú festákrendszerrel dolgozunk, a szükséges színeket színkód alapján keverjük és állítjuk be a gépkocsihoz. Vállalunk személyautót, 3,5 t.-ig kisteherautót, motorkerékpárt, vizijárműveket, különböző alkatrészeket.

- Karosszéria javítás
Képzett szakembereink professzionális felszereltségű műhelyünkben a lehetetlent nem ismerve várják kedves ügyfeleinket. Car Spotter gépünk lehetővé teszi a zárt belső részek megbontás nélküli horpadás, törés, meghúzás javítását. A ponthegesztések, illesztések a gyári minőséggel és esztétikai színvonallal megegyezőek. Karosszéria alkatrészeket az Ön igényeinek megfelelően - eredetit, utángyártottat vagy bontottat - építünk be.

- Kárügyintézés, kárfelmérés
Mivel számos biztosító szerződött partnerünk, így szolgáltatásaink közé tartozik a gyors kárügyintézés és kártérítés lebonyolítása. Bízza a kárbejelentés feladatát szakemberre, ezzel biztosíthatja a gördülékeny és biztos kárfizetést.

- Polírozás, fényszóró felújítás
A lemattult fényezésre, vagy az összekarcolódott lámpákra a polírozás a legjobb megoldás. Akár az autó egész felületét kb. 10-20 mikronnal visszacsiszoljuk, majd három fázisú, különböző szemcsézetű polírpasztával, gépi eljárással újjá varázsoljuk. A felhasznált anyagoknak köszönhetően maximális fény érhető el.

- Szerelés
Vállaljuk karambol következében megsérült alkatrészek cseréjét: hűtők, ventillátorok, klíma (töltés), futómű stb. Igény esetén a komplett motor ki-be szerelését is megvalósítjuk.

- Szélvédőcsere, fóliázás
A szélvédők a legkiválóbb autóüveg-gyártóktól származnak, melyek megfelelnek az EU előírásainak. Ha a szélvédőcserét mi vegezzük, törésre 6 hónap (külsérelmi nyom nélkül), beázásra örök garanciát vállalunk. További szolgáltatásaunk: autóüveg fóliázás, hővédő-fényvédő fóliázás, épületek nyílászáróinak folíázását. Általunk forgalmazott fóliára rendeltetésszerű használat esetén 5 év garanciát vállalunk.

- Műanyag lökhárító javítás
Cégünk gépkocsik műanyag alkatrészeinek (sérült, törött) javításával és fényezésével is foglalkozik. A javítás speciális hegesztési eljárással történik, visszaállítva az eredeti formát és szilárdságot.

- Autómentés
Karambolozott autójával, velünk szeretné megjavíttatni? Ebben az esetben gépjárművét ingyen javítóműhelyünkbe szállítjuk. Hívja autómentő szolgálatunkat! Autóját javítóműhelyünkbe szállítjuk. Tel.: +36-30-245-9369   


Elérhetőségek:
Cím:

XVI. kerület, Irha utca 52.
térkép »

Telefonszám:

+3630-245-9369

Fax szám:

06/1/409-0088

Weboldal(ak):CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum