Családias hangulatú, tágas edzőterem, szauna, szolárium használat


Amazon Női Fitness Klub

Családias hangulatú, tágas edzőterem, szauna, szolárium használat


Ha kíváncsi egy olyan kondi teremre, ahol senki nem nézi a súlyát, a korát vagy hogy mackó nadrágban edz-e, akkor látogasson el hozzánk. Szeretettel várjuk családias hangulatú, tágas edzőtermünkbe. Himalájai sófalas finn szaunát, Infra szaunát használhat, szoláriumozhat, edzhet kedvező áron, de ha csak kényeztetni szeretné magát. gyógy ill. sportmasszázzsal is szolgálhatunk.

Ha fogyni szeretne, edzéstervekkel, táplálkozási tanáccsal, táplálék kiegészítőkkel segítünk, igény szerint rendelkezésre áll személyi edző is. Jöjjön el, nézzen körül nálunk és egy családanyák és dolgozó nők által is látogatható-látogatott klubot fog látni.

A vendégek 98%-a edzéstervek alapján edz, amelyet mindenkivel személyesen megbeszélünk és testre szabottan készítjük el. Mindenkinek - aki igényli -elmagyarázzuk a gépek használatát és hatását, így néhány alkalom után már a vendégek önállóan tudnak edzeni.

Hlavati András - volt súlyemelő világbajnok a konditerem tulajdonosa és személyiedzője 1972-óta él a súlyzók és kondigépek világában.

A táplálkozással kapcsolatos kérdéseket általában aprólékosan megbeszéljük -csak győzzék hallgatni, bármilyen táplálék kiegészítőt, fogyasztószereket, vitaminokat, amelyek Magyarországon kaphatóak, 1-2 nap alatt beszerezzük.   


Elérhetőségek:
Cím:

XI. kerület (Újbuda), Kőrösi J. u. 17.
térkép »

Telefonszám:

06/1/2094017

Fax szám:

06/1/2094017

Weboldal(ak):CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum