Sprayvitaminok, WaterStar vizeskancsó, Zaphir harangjáték, Mumijo


Kulcs az Egészséghez

Sprayvitaminok, WaterStar vizeskancsó, Zaphir harangjáték, Mumijo


Több évtizede keresem azokat a terápiákat, jelenségeket, termékeket, amelyek kockázatok és mellékhatások nélkül képesek segíteni, hogy megőrizzük vagy visszanyerjük egészségünket. Ugyanakkor azt is fontosnak tartom, hogy óvjuk, védjük és tartsuk tisztán elménket, testünket, közvetlen és tágabb környezetünket, bolygónkat. Vallom, hogy senki sem képes gyógyítani, de segíteni lehet azokat a folyamatokat, melyek végeredménye a gyógyulás lehet.

AYURVEDA
Az ajurvédikus gyógymódok szerint az étrend szabályozásával és különböző gyógyfüvekből készült gyógyszerek, illetve főzetek fogyasztásával a legtöbb betegséget meg lehet gyógyítani, vagy el lehet kerülni. Alkalmazása nemcsak a betegségmegelőzés és a regeneráció területére korlátozódik, hanem a szépség- és a wellness terápiákban is egyre inkább használatos.

SPRAYVITAMINOK
Csak fújjon a sprayből a szájába, és a megfelelő tápanyagok, vitaminok a szájnyálkahártyán keresztül azonnal felszívódnak, kikerülve a teljes gyomor- és bélrendszert. Vagyis a spray lehetővé teszi, hogy a bejuttatott anyagok perceken belül eljussanak a véráramban a sejtekig. Ezzel a világszabadalommal védett módszerrel a legtisztább tápanyagok vizes oldatban jutnak el a tubus szórófejéhez.

WATERSTAR VIZESKANCSÓ
A WaterStar vizeskancsó egy olyan termék, mellyel a szervezetünk számára jótékony hatású információkat lehet adni a víznek. Rendkívül nagy fényáteresztő képessége és páratlanul tiszta csengése a kristályüveg különleges összetételének köszönhető. Harmonikus formája, mely kézimunka eredménye és a cseh üvegfúvó dinasztiák hagyománya tükröződik benne. Öt darab féldrágakő és az élet virága van beágyazva az üvegkancsó aljába.

ZAPHIR HARANGJÁTÉK
Az egyedülálló Zaphir harangjáték magas minőségű hangszer, melyet kézzel készítenek a Pireneusokban. Mindegyik harangjáték a kifinomult kézművesség eredménye. A harangjáték mozgatásának eredményeképpen harmonikusan csendülnek össze a legmagasabb hangok is. Többféle hangkészletével mindegyiknek egyedi, mágikus hangszíne van.

MUMIJO
Természetes anyag, amely főleg Oroszország ázsiai területeinek világtól elzárt, magas hegyeiben található, illetőleg a szomszédos országokban (Kazahsztán, Kirgizisztán) is előfordul, mint a kőzetek repedéseiben raktározódott gyantás anyag. Kémiai szempontból szerves és szervetlen anyagok természetes keveréke. 26 mikroelemet, 10 fémoxidot, 6 aminosavat, szteroidokat, foszfolipideket, egy sor vitamint, olajokat és más biológiailag aktív anyagot tartalmaz. A múmijó széles skálán alkalmazható az egészség megóvása érdekében. Jó hatással van az anyagcsere-folyamatokra és az immunrendszerre, jelentős mértékben képes növelni a munkabírást, a terhelhetőséget. Semmilyen mellékhatása nem mutatható ki. Hosszú ideje használják Ázsiában és Oroszországban a hagyományos gyógyászat területén csakúgy, mint napjaink orvosi gyakorlatában. Az orosz nemzeti sportválogatott és az olimpiára készülő atléták is rendszeresen szedték. Nagy segítséget jelent a kozmonauták felkészítésénél és az űrutazás során is.



   


Elérhetőségek:
Cím:

[Egyéb településen], 2042-Törökbálint, Baross u. 42.
térkép »

Telefonszám:

06-20-373-4470, 06-20-328-3755

Fax szám:

06-23-334041

Telephelyek, üzletek:

2042-Törökbálint, Baross u. 42.



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum