Kerékpár üzlet és szerviz


Bike Art Center

Kerékpár üzlet és szerviz


A BIKE ART CENTER kerékpárbolt és szerviz 2005. februárjában alakult. Kerékpárok, vázak, alkatrészcsaládok, kiegészítők, ruházat, védőfelszerelések mind megtalálhatók kínálatunkban.

Szeretnénk mind az országúti, a triatlonos és a hegyikerékpáros közönséget is maradéktalanul kiszolgálni. Tapasztalatainkat felhasználva szakmai tanácsokkal ellátni jelenlegi és jövőbeni vevőinket – lehető legnagyobb megelégedésükre. Az általunk forgalmazott kerékpárok, alkatrészek és kiegészítők a legjobb minőségű termékek, ugyanakkor áraink pénztárcabarátok.

Modellkínálatunk gerincét a spanyol ORBEA kerékpárok alkotják – komplett kerékpártól a vázakon és kiegészítőkön át a csapatmezekig mindent kínálunk. Társ márka a LOOK márka, a Corima, a Stronglight, a Las, az Orca triatlonos ruházat, és a Sportful kerékpáros ruházat. Mi található még nálunk? Kerekek, alkatrészcsaládok, gumik. Sokféle mez, nadrág, cipő, sisak. Táplálék kiegészítők, sportitalok. Egyszóval minden fellelhető nálunk, mint egy rendes kerékpárboltban. Mindenféle kerékpárt javítunk, szervizelünk, átépítünk, szétszedünk, összerakunk.



   


Elérhetőségek:
Cím:

II. kerület, Csalogány u. 23-33.
térkép »

Telefonszám:

06/1/4576737

Fax szám:

06/1/2253642

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum