Törött, sérült gépkocsik teljes körű karosszéria javítása, fényezése


Autó-Divus Kft. - Karosszéria javítás, fényezés

Törött, sérült gépkocsik teljes körű karosszéria javítása, fényezése


Cégünk fő profilja a gépjármű káresemény bekövetkezésétől az újbóli használatbavételig történő összes tevékenység koordinálása, karosszériajavítás, fényezés, teljes körű biztosítási ügyintézés.
Minden típusú személy és kisteherautók karosszéria javítását és fényezését vállaljuk.
Sérült-karambolos gépkocsi javításával foglalkozik cégünk 1984 óta. Kis családi vállalkozásként kezdtük, így a mai napig fontos számunkra a bensőséges kapcsolat kialakítása, és megtartása ügyfeleinkkel. Évről-évre folyamatosan növekvő eredményt értünk el. A műhelyünk felszereltsége, a kollegáink szakmai tudása és felkészültsége valamint az ügyfelek minőségi és korrekt kiszolgálása a jelentősebb tőkeerővel rendelkező márkakereskedésekkel szemben is versenyképessé teszi vállalkozásunkat. Célunk hogy hosszú távú kapcsolatot alakítsunk ki ügyfeleinkkel így a kis javítási munkákat is körültekintő odafigyeléssel, nagy gondossággal végezzük.
Elvünk, hogy nemcsak a sérült gépkocsival, hanem a balesetet szenvedett emberrel is foglalkoznunk kell. Ezért amikor hozzánk érkezik valaki a problémájával, minden terhet igyekszünk levenni a válláról, ami a balesettel kapcsolatos. Leteszi nálunk a sérült autót és a kárfelvételtől kezdve a fényezésig minden a mi gondunk, a megrendelőnek csak a megjavított gépkocsi átvétele marad.
Napjaink legmodernebb digitális ponthegesztőjével, fényezőkamrájával illetve, húzató padjával dolgozunk a tökéletes végeredmény eléréséért.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XVII. kerület (Rákosmente), Strázsahegyi dűlő 7.
térkép »

Telefonszám:

1/20/30/70/-257-21-44

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum