Különleges kerékpárok, háromkerekűek gyártása


Bringanti - Frank Antal kerékpárműszerész

Különleges kerékpárok, háromkerekűek gyártása


Fő profilunk a speciális járművek gyártása és forgalmazása. Első sorban a családi kerékpárosok igényeit próbáljuk kielégíteni gyermekutánfutóinkkal, amelyekkel - akár kerékpározni még nem tudó - gyermekeikkel hosszú túrákat is tehetnek. Kicsi gyermekek szállítására gyerekszállító utánfutókat készítünk.

Két- és háromszemélyes tandemkerékpárjaink hosszú évek óta teljes megelégedésre szolgálnak itthon és külföldön egyaránt. Különleges adapter segítségével felnőtt vezetésével a tandemeken kisgyerekek is kerékpározhatnak.

Fogyatékkal élők és kerékpározni nem vagy bizonytalanul tudók számára nagy teherbírású és csomagtartóval is felszerelt háromkerekűeket és két egymás mellé kapcsolt kerékpárból négykerekű járművet is készítünk.

Extrém igényű vásárlóink számára két- és háromkerekű fekvőkerékpárok is rendelhetők.

Fogyatékkal élők számára speciális hajtányokat, a könnyű átléphetőség érdekében különlegesen alacsonyépítésű vázzal készült háromkerekűeket, kerekesszékekhez kapcsolható széktoló kerékpárokat, kerekesszékekhez kapcsolható adaptereket - amelyekkel kézi hajtánnyá alakíthatók - is készítünk.

Nagy sláger vevőink körében a háromkerekű adapter, amellyel egy már meglévő kerékpárt háromkerekűvé lehet alakítani. Két nyomon futó utánfutókat extrém nagy teher szállítására, illetve túrázáshoz egy nyomon futó, könnyű úgynevezett YAK tipusokat is készítünk.

Különleges igényeket elégítünk ki, amikor megkezdjük "Dongó-motorral", illetve elektromos motorral készített fent részletezett járművek gyártását. Közeljövőben tervezzük az összecsukható, sporttáskába helyezhető kerékpár gyártását is.

Valamennyi általunk készített jármű alkatrészeit és felszerelését a vevő igényeinek és pénztárcájának figyelembe vételével egyedileg állítjuk össze.



   


Elérhetőségek:
Cím:

II. kerület,

Telefonszám:

06-20-9983195

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum