Dr. Grád András Ügyvédi Iroda

családjog, polgári jog, emberi jogok


Az iroda vezetőjeként engedje meg, hogy röviden bemutatkozzak: Dr. Grád András vagyok, jogász (ELTE ÁJK, nappali tagozat) és másoddiplomás pszichológus (ELTE PPK, 6 éves esti tagozat). Szakmai pályafutásomat a családjognak és az emberi jogoknak szenteltem. Szakmai múltam néhány főbb állomása: családjogi és polgári pereket tárgyaló bíróként kezdtem, 10 évet töltöttem az igazságszolgáltatásban, dolgoztam 2 évet pszichológusként az Aszódi Javítóintézetben (hogy a másoddiplomám ne maradjon csak papíron), évekig dolgoztam az Emberi Jogok Európai Bíróságánál Strasbourgban, 13 évet az Alkotmánybíróságon (még az alapító atyák idején).

Amikor elérkezett a lapító atyák ideje, 2006-ban megnyitottam az ügyvédi irodámat, ahol azóta is elsősorban családjogi, strasbourgi emberi jogi és alkotmánybírósági ügyekkel foglalkozunk. Természetesen mi is ugyanolyan jó ingatlan adásvételi szerződéseket és céges alapító okiratokat stb. tudunk készíteni, mint bárki más, a fenti ügycsoportokban azonban az átlagot jelentősen meghaladó szakértelemmel és praxissal rendelkezünk. Évtizedek óta tanítok egykori egyetememen, Ph.D fokozatot szereztem és habilitáltam, t.egyetemi tanárként kiváló egykori tanítványaim dolgoznak az irodámban. Mindenki beszél nálunk nyelveket, magam angolul, németül és franciául.

Ars poeticam, hogy a legrosszabb egyezség is jobb, mint a legkiválóbb bírói ítélet, ezért ha csak mód van rá megegyezünk. Amennyiben viszont a másik fél eleve elzárkózik a megállapodás elől, megküzdünk akár az ördöggel is. Tisztességes, jogilag vállalható eszközökkel dolgozunk, de azért van persze jó pár trükk is a tarsolyunkban. Ha pedig az ellenfél becstelen módszerekkel próbálkozik, befizetjük az intenzív zenei továbbképző tanfolyamunkra, amennyiben megtanítjuk kesztyűbe dudálni...



   


Elérhetőségek:
Cím:

V. kerület (Belváros-Lipótváros), Szent István Krt. 17., 1. em 12., 24-es kapucsengő
térkép »

Telefonszám:

06/30/280-1846

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum