Masszázs 16. kerület, Nyirokmasszázs, csontkovácsolás, kinesio tape felhelyezés, kismama masszázs igényes, tiszta és családias környezetben a XVI. kerületben.


Levendula Masszázs Sziget

Masszázs 16. kerület, Nyirokmasszázs, csontkovácsolás, kinesio tape felhelyezés, kismama masszázs igényes, tiszta és családias környezetben a XVI. kerületben.


Balogh Ildikó vagyok, okleveles svédmasszőr, Kinesio Tape és Flossing terapeuta. A masszázst hivatásomnak tekintem, elsődleges célom, hogy az általam alkalmazott masszázstechnikákkal a hozzám fordulók egészségének megőrzésében, illetve lelki feszültségeik csökkentésében segíthessek.

MASSZÁZS FAJTÁK:
- Atlantiszi Lágy Csontkovácsolás
- Svéd - Frissítő Masszázs
- Nyirokmasszázs / Nyirokdrenázs
- Kismama masszázs
- Kinezió Tape
- Flossing terápia
- Komplex fájdalomcsillapító kezelések

Tudásomat folyamatosan fejlesztem, hiszen szükséges ismerni az új hatékony technikákat. Kezeléseimet minőségi olajokkal és krémekkel végzem.

Véleményem szerint nem csak a kezelésekre kell hangsúlyt fektetni, hanem az igényes, tiszta és harmonikus környezet is szükséges, hogy mindenkinek sikerüljön kikapcsolódni/relaxálni, és a test és lélek valóban regenerálódjon. Masszázs szalonom nem a belváros közepén található, hanem zajmentes, kertes házas, zöld övezetben, családias környezetben. A helyiségben mindig optimális a hőmérséklet.

A kezelés ideje alatt csak Te tartózkodsz a szalonban, így biztosan nem zavarhatja meg senki a relaxációdat. Kizárólag csak Veled foglalkozom, így biztosítva az intim légkört és a precíz munkavégzést. A masszázs végén, mindig hagyok 5-10 perc pihenési lehetőséget, hogy "visszatérj" a valóságba.

Nálam Te vagy a legfontosabb; itt valóban feltöltődhetsz, kikapcsolódhatsz.

A parkolás ingyenes!

NYITVATARTÁS:
Hétfő - Péntek: 9:00 - 19:00
Szo-V: Zárva


Szeretettel várok mindenkit!



   


Elérhetőségek:
Cím:

XVI. kerület, Sarkad utca 1.
térkép »

Telefonszám:

+36-20-390-2215



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum