Kisebbeknek szóló gyerekjátékok, az egész család számára szórakozást ígérő társasjátékok, vagy az alkotás kedvelői számára készült kreatív gyerekjátékok, makettek, Lego játékok


Játékvilág - JV Játékbolt Kft.

Kisebbeknek szóló gyerekjátékok, az egész család számára szórakozást ígérő társasjátékok, vagy az alkotás kedvelői számára készült kreatív gyerekjátékok, makettek, Lego játékok


A Játék Világ gyerekjáték webáruház kínálatában megtalálhatóak a kisebbeknek szóló gyerekjátékok, az egész család számára szórakozást ígérő társasjátékok, vagy az alkotás kedvelői számára készült kreatív gyerekjátékok, makettek, Lego játékok.

Lego játék
A népszerű Lego City termékcsalád tűzoltó, Rendőrség, Kórház és Repülőtér készletein kívül, más népszerű Legókat is találsz gyerekjáték webáruházunkban, Lego Star Wars témakörből, vagy az egész család számára jó játékot ígérő Lego társasjátékok közül. Kreativitásod tovább fejlesztheted a Lego Creator készleteivel.

Makett
Gyerekjáték webáruházunk több kategóriában forgalmaz maketteket, tank, repülő, hajó és Star Wars, vagy a ritkaságnak számító Star Trek maketteket. Találhatsz a kisebb gyermekek számára készített Easykit-eket, vagy akár komolyabb makettkészleteket.

Kreatív, Készségfejlesztő játék
A kicsiny gyerekek fejlődése elsődleges szempont. A JV Gyerekjáték webáruház kínálata bővelkedik kreatív és készségfejlesztő játékokból, elsősorban a SES Creative termékei közül választhatsz. A gyerekjáték webáruház rengeteg rajz, gyurma, kifestő, gyöngy játékot vagy komolyabb elektronikus gyerekjátékot is tart készleten.

Játékbaba
Öltöztetős, fürdetős babák, a legnépszerűbb Barbie mesék Barbie babái, mint SellőBarbie, TündérMese, DivatBarbie és az örök sikerszériás Barbie Hercegnő. A JV Gyerekjáték webáruház rengeteg kiegészítőt is tart babákhoz: fésű, tükör, csatok stb.

Távirányítós Autó
Ugyancsak a JV gyerekjáték webáruház kínálatában, távirányítós és játékautók a Simba-toys, Maisto, Nikko, Siku, Hot Wheels és más gyártóktól, távirányítós helikopter és más jármű, többfajta méretarányban és árkategóriában.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XXI. kerület (Csepel), Színesfém utca 19.
térkép »

Telefonszám:

+36 20 462 0512

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum