Ágyneműk, asztalterítők, függöny, szőnyegek, takarók, pamut anyagok, selymek, szövetek, vásznak, cérna, goblein, gomb, szalag, tépőzár, cipzár, tűfélék, stb.


Cservenák Méteráru Rövidáru Lakástextil Kis és Nagykereskedés

Ágyneműk, asztalterítők, függöny, szőnyegek, takarók, pamut anyagok, selymek, szövetek, vásznak, cérna, goblein, gomb, szalag, tépőzár, cipzár, tűfélék, stb.


Cégünk mint méteráru kis- és nagykereskedés nyitotta meg kapuit, tizenöt éve már rövidáru és szabászati kellékek széles választékával is várjuk régi és új vásárlóinkat. Hat évvel ezelőtt a piac igényeinek megfelelően a lakástextíliák, fonalak forgalmazását is megkezdtük üzletünkben.

Vevőkörünk legnagyobb része felsőruházat készítésével foglalkozik. Egyre bővül viszonteladói vevőkörünk, akik méteráru és rövidáru kiskereskedésük feltöltéséhez szinte minden terméket egy helyen megtalálnak üzletünkben.

Működésünk sikerének egyik titka az a törekvés, hogy a vevő mindig elégedetten távozzon az üzletből. A szakszerű, gyors és udvarias kiszolgálás nálunk alapkövetelmény, csakúgy, ahogy a vásárlói igényeknek megfelelő textíliák, valamint szabászati és kiegészítő kellékek széles választéka.

A vállalkozás mára már több mint kétszáz törzsvásárlóval rendelkezik. A rendszeresen visszatérő vevőket kiemelten kezeljük, és törzsvásárlói engedményekkel, valamint viszonteladói kedvezményekkel várjuk őket az üzletünkben.

LAKÁSTEXTIL:
- Ágyneműk
- Asztal terítők
- Dekorációs textil
- Függöny
- Szőnyegek
- Takarók
- Tömőanyagok

MÉTERÁRU:
- Alkalmi anyagok
- Bélések
- Fürdőruha anyagok
- Munkaruha anyagok
- Pamut
- Polár
- Selymek
- Sport ruházati anyagok
- Szövetek
- Vásznak

RÖVIDÁRU:
- Cérna
- Címke
- Cipőfűzők
- Csat, kapocs, csúszka
- Csipke
- Fonalak
- Függöny kellék
- Goblein
- Gomb
- Gumiszalag
- Patent
- Szalag
- Tépőzár
- Tűfélék
- Vállfa
- Zsinórok
- Cipzár



   


Elérhetőségek:
Cím:

XVIII. kerület, Üllői út 777.
térkép »

Telefonszám:

294-9504

Fax szám:

294-9504



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum