Lakástextilek, bútorszövetek és szőnyegek közvetlen gyári beszerzése, forgalmazása


Kenag Kft.

Lakástextilek, bútorszövetek és szőnyegek közvetlen gyári beszerzése, forgalmazása


Több mint 10 éve foglalkozik lakástextilek, bútorszövetek és szőnyegek közvetlen gyári beszerzésével, forgalmazásával.

Üzletágaink, termékcsoportok:

TEXTIL NAGYKERESKEDELEM. 1000 nm-en árusítunk lakástextilt, bútorszövetet, dekorvásznat, steppelt flízt, damasztot, ágynemű és konyhai textil alapanyagokat, asztalneműt, műbört, művelúrt, vízlepergető textilt, bélésanyagok, sátoponyva- és molinoanyagot, függöny elkötőket, rojtot és paszományt.

KIZÁRÓLAGOS MÁRKAKERESKEDŐKÉNT FORGALMAZZUK Magyarországon több belga textilgyár egyedi lakástextil és lakásdekorációs termékét. Kínálunk gobelin, zsenília díszpárnákat, ágytakarókat, faliképeket, díszterítőket, és mindezeknek „paneljeit” is, hogy vevőink saját ötleteik alapján is feldolgozhassák.

STOCK KERESKEDELEMBEN IS ÉLEN JÁRUNK, mivel neves belga textilgyárak maradék készleteinek állandó nagy tételű felvásárlásával és értékesítésével is foglalkozunk.

SZŐNYEG NAGYKERESKEDELEM ÉS DISZKONT ÉRÉKESÍTÉS. Termékeinket közvetlen gyári beszerzésből kínáljuk. Modern és hagyományos mintával kínálunk különböző minőségű szőnyegeket. Kínálatunkban megtalálhatóak a gyapjú, zsenília, viszkóz, polypropilén alapanyagú, a legújabb trendnek is megfelelő szőnyegek, de árusítunk partnercégünk által készített olcsó lábtörlőket is.

VARRODAI SZOLGÁLTATÁS REÁLIS ÁRAKON. Megrendelésre varrást kisebb és nagyobb tételben is vállalunk.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XIX. kerület (Kispest), Méta utca 31.
térkép »

Telefonszám:

282-6967, 281-2532

Fax szám:

348-0276

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum