Redőny gyártás és szerelés, szúnyogháló, napellenző, kültéri vászon árnyékoló, zsaluzia, roletta, szalagfüggöny, reluxa, műanyag- és fa ablak, okos otthon


Csancsa Árnyékolástechnikai Bt

Redőny gyártás és szerelés, szúnyogháló, napellenző, kültéri vászon árnyékoló, zsaluzia, roletta, szalagfüggöny, reluxa, műanyag- és fa ablak, okos otthon


Cégünk 2001 meghatározó szereplője a hazai árnyékolástechnikai iparágnak, míg Sárközi János tulajdonos-ügyvezető már 25 éve a szakmában dolgozik.

A saját gyártó üzemnek köszönhetően a minőségi garancia mellett kedvező áron tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket, így szerénytelenség nélkül állíthatjuk: Kevesen tudnak Ár/Értékben versenyezni velünk a piacon. Kiemelt stratégiai üzletágunk a redőny gyártás és szerelés, ahol a klasszikus műanyag redőny és alumínium redőny mellett az elsők között nyitottunk az okos redőnyök világába.

Célunk, hogy a lehető legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket, kedvező, de reális árak mellett.
Hiszünk a csapatmunkában, minden egyes alkalmazottunk és partnerünk kiemelt szerepet játszik a minőségi szolgáltatásunkban.

Nem válogatunk az ügyfelek között, a legkisebb lakásoktól a legnagyobb piaci szereplőkig mindenkit kiszolgálunk. Egész Magyarország területén dolgozunk, fókuszban Budapest és vonzáskörzetével, valamint a gyönyörű balatoni és velencei területekkel.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XVI. kerület, Szlovák út 68.
térkép »

Telefonszám:

+36-70/314-1580

Weboldal(ak):

Telephelyek, üzletek:

Bemutatóterem: 1161 Budapest, Rózsa utca 34.
(Előre egyeztetett időpontban)

Műhely: 1162 Budapest, Szlovák út 68.



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum