Rendezvényhangosítás, Színpad- és Fénytechnika szolgáltatás megfizethető áron, magas minőségben!


First Sound Rendezvényhangosítás - Gazsó Péter E.V.

Rendezvényhangosítás, Színpad- és Fénytechnika szolgáltatás megfizethető áron, magas minőségben!


2010 óta látunk el hangosítási feladatokat. Fő profilunk a rendezvényhangosítás és fénytechnikai feladatok ellátása. Legyen szó konferenciáról, termék vagy divatbemutatóról, iskolai rendezvényről, ünnepélyekről, falunapokról, vagy akár többnapos fesztiválokról, illetve bármilyen más rendezvényről. Beszéd hangosítástól kezdve a playback, félplayback és élő koncertek hangosítását vállaljuk.

Megfelelő technikai háttérrel és felkészült, profi szakemberekkel dolgozunk. Felszereléseink között felsőkategóriás gyártók (JBL, Shure, Yamaha...) termékei szerepelnek. Technikai parkunkat folyamatosan fejlesztjük a modern kor elvárásainak érdekében. Hozzáértő profi szakembereink segítségével és professzionális felszereléseinkkel megfelelően látjuk el a ránk bízott egyszerűbb vagy nehezebb feladatokat és ezzel a rendezvény színvonalát emeljük.

Partnereink segítségével nagyobb szabású, akár fesztiválok technikai kivitelezését is meg tudjuk valósítani. Ehhez színpadot, színpadfedést, hang- és fénytechnikát, vetítést is tudunk biztosítani. Továbbá a rendezvényre zenekar szervezésében is állunk rendelkezésedre.

A legfontosabb szempont számunkra, hogy a megrendelő elégedett legyen a szolgáltatásunkkal. Mottónk: Minőségi szolgáltatás megfizethető áron!

SZOLGÁLTATÁSAINK:
- Céges és magán rendezvények hangosítása
- Konferenciák teljes körű hangosítása
- Kisebb - nagyobb koncertek, községi rendezvények hang és látványtechnikai lebonyolítás
- Minden egyéb esemény lebonyolítása



   


Elérhetőségek:
Cím:

X. kerület (Kőbánya), Petrőczy u. 23.
térkép »

Telefonszám:

+36/30-963-2704

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum