Költöztetés (cég és magánszemély) Budapesten és Magyarország területén. Fuvarozás. Antik bútor-, páncélszekrény- és zongoraszállítás. Lomtalanítás


Serpa Trans Log Kft.

Költöztetés (cég és magánszemély) Budapesten és Magyarország területén. Fuvarozás. Antik bútor-, páncélszekrény- és zongoraszállítás. Lomtalanítás


Tehertaxi Budapesten. Most vette meg, de nem tudja elszállítani? - mi megoldjuk. Egy telefon hívásába kerül, és mi ott is vagyunk 1 órán belül Budapest bármely pontján. Ha kell, és igényt tart rá, kollégánk a fuvar végén a megvásárolt bútort lakásában precízen összeszereli.

Irodák, cégek, költöztetését felkészülten, gyorsan, pontosan végre hajtjuk. Irattárak iratait, ha szükség van rá, évszám, iratszám, névjegyzék szám vagy kód alapján dobozoljuk, csomagoljuk és költöztetjük át új letárolási helyére. Ott ugyanavval a precizitással helyezzük el számsorrendbeli helyére. Irattárak teljes Salgó polc rendszer szerelését is hatékonyan tudjuk teljesíteni elektromos és mechanikus eszközeink segítségével.

Lomtalanítást is vállalunk. Ha gondot okoz lakásában vagy családi házában az évek alatt feltornyosult szemét, építési törmelék, kidobandó elhasználódott, megunt bútor. Egyetlen dolga van. Tárcsázza budapesti irodánk telefonszámát, és mi megyünk, elvisszük otthonából bármilyen mennyiségben felhalmozódott, értéktelenné vált hulladékát. Rendrakásra se legyen gond - kérésre összetakarítunk. Csak telefonos egyeztetésnél kérjük, idejében jelezze kérését diszpécserünknek, és mi úgy készülünk - szerszámokkal és eszközökkel.

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

- Gyakorlott, hozzáértő, bejelentett munkatársak, több éves tapasztalattal, így biztos lehet, hogy a munkát felelősségteljesen és magas színvonalon végezzük el.
- Saját szállító- és rakodó eszközök - Nagy raktérfogatú, 3,5t – 12,5t, tehergépjárművek, rutinos sofőrrel.
- Előzetes árajánlat, megbeszélés alapján fix árak, amik a költözés alatt nem változnak.
- A megrendelő kérésre be- kicsomagolást, szét- és összeszerelést vállalunk.
- Épületeken, és irodákon belüli költöztetést, bútormozgatást is vállalunk.
- A költöztetés időszakára teljes körű garanciával rendelkezünk.
- Budapest területén nincs kiállási díj, csak óradíjunk van.
- Doboz és csomagoló anyag biztosítása a költöztetéshez ingyenesen.



   


Elérhetőségek:
Cím:

VI. kerület (Terézváros), Király u. 80.
térkép »

Telefonszám:

06-20-999-5503, 06-30-9047123

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum