Kiváló minőségű infrapanelek - alacsony bekerülési és fűtési költség, esztétikus megjelenés, kis térigény, 10 év garancia és élettartam szavatosság


G-OLD infrapanelek - Mormota-Lux Kft

Kiváló minőségű infrapanelek - alacsony bekerülési és fűtési költség, esztétikus megjelenés, kis térigény, 10 év garancia és élettartam szavatosság


A G-OLD Infrapanelek gyártója, a Mormota-Lux Kft. 1999 decembere óta áll ügyfelei rendelkezésére. Társaságunk más érdekeltségekkel párhuzamosan infrapanelek gyártásával, valamint az infrafűtés szerelési tartozékainak forgalmazásával foglalkozik.

Cégünk megalapítása óta a családi vállalkozásból egy sikeres kisvállalkozássá váltunk. A sikereinkhez nagy mértékben hozzájárultak Vevőink hazánkból és Európa több országából, akik kitüntettek minket bizalmukkal. Az általunk gyártott G-OLD Infrapanelek kizárólag európai alapanyagokból, saját szakembergárdával előállított infrasugárzók (az ettől eltérőt jelezzük).

Az infrapanelek területén szerzett több éves szakmai tapasztalat kiváló alapot ad jövőbeli törekvéseinknek, amelyekkel még hatékonyabb technológiákat, még jobb minőséget, még magasabb biztonságú és még kedvezőbb árú termékeket szeretnénk előállítani. Céljainkat saját fejlesztéseink, saját gyártási kapacitásunk, saját és viszonteladóink kimagasló forgalmazása és legfőképpen kiváló munkatársaink szakmai tapasztalata segíti.



   


Elérhetőségek:
Cím:

II. kerület, Ürömi u. 39/a.
térkép »

Telefonszám:

+36-30 418 4898

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum