Fogyás, alakformálás. Számítógépes állapotfelmérés. Tápálkozási tanácsadás. Kozmetika, manikűr, pedikűr, műköröm, szőrtelenítés. Masszázsok. Dohányzásról leszoktatás, stb.


Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont

Fogyás, alakformálás. Számítógépes állapotfelmérés. Tápálkozási tanácsadás. Kozmetika, manikűr, pedikűr, műköröm, szőrtelenítés. Masszázsok. Dohányzásról leszoktatás, stb.


Az egészséghez, testi épséghez való jog az ember biológiai létéből fakadó alapvető jog.

A masszázsok a legősibb gyógymódok közé tartoznak. Az ókorban, Indiában a mamasszázssszázst egészségügyi beavatkozásként ismerték el, Egyiptomban és Görögországban az egészséges emberek mindennapi életmódjához tartozott, Kínában papok oktatták ezt a fajta kezelést. A XX. században a tudományos kutatások is bebizonyították a masszázsnak pozitív hatásait. A RELAX SPA kínálatában, több, mint harminc masszázs várja az érdeklődőket.

A nők 90%-a változna! A magyar lányok és nők majdnem fele elégedetlen testsúlyával és alakjával. RELAX SPA életmód és fogyasztóközpontunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy minél szélesebb rétegek számára váljon elérhetővé az álom, a változás! Fogyasztóprogramunk személyreszabott megoldást kínál Önnek! 6 kilótól szabadulhat meg 1 hónap alatt! A RELAX SPA által tökéletesített módszer lényege, hogy az első lépés egy személyre szabott fogyasztóprogram összeállítása, egészségi állapotodhoz, adottságodhoz igazítva, melyet egy ingyenesen étkezési tanácsadás egészít ki. Majd állapotfelméréssel, szűréssel kialakítjuk a hatékony kezelés lépéseit. A fogyasztást, alakformálást - a megszokottól eltérően - több készülékekkel végezzük: PHYSIOMINS, ALPHA SPA SYSTEM, ULTRATONE EXCEL PRO és FUTURA PRO®. Ennek oka, hogy mindenki a számára legmegfelelőbb kezelést kapja.

Továbbá kozmetikai szolgáltatásokkal, a legkülönfélébb arckezelésekkel és akár teljes testradírozással várjuk vendégeinket.

A valódi szépség a részletekben rejlik! Ezekről az apróságokról nem szabad megfeledkezni, hiszen a kéz és a lábfej rengeteget elárul a tulajdonosáról. Jöjjön el Magdihoz és próbálja ki körömkezeléseit, melyeket prémium minőségű, hypoallergén termékekkel készít!



   


Elérhetőségek:
Cím:

II. kerület, Fazekas u. 22.
térkép »

Telefonszám:

+36/1/201-8719, Mobil: +36-20-458-8986

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum