Kötelező felelősségbiztosítás, CASCO, lakás-, élet-, baleset- és utasbiztosítás


FINANSZIR Biztosítási Alkusz és Pénzügyi Tanácsadó Kft.

Kötelező felelősségbiztosítás, CASCO, lakás-, élet-, baleset- és utasbiztosítás


Cégünk 2003-óta áll ügyfelei szolgálatában pénzügyi tanácsadás formájában. Számíthat ránk kötelezőbiztosítás, casco, lakásbiztosítás, valamint utasbiztosítás és életbiztosítás terén. Célunk, hogy egyedi biztosítási ajánlatokkal, garantált biztosítási díjak alkalmazásával, általános pénzügyi tanácsadással különleges előnyökhöz juttassuk ügyfeleinket. Lehetőséget kívánunk nyújtani ügyfeleink részére, hogy biztosítási ügyeiket megbízhatóan, biztonságosan, garantált díj alkalmazásával kényelmesen, és gazdaságosan intézhessék.

Sok ügyfelünk fogalmazta így véleményét rólunk: „Egy jó biztosítási alkusz, vagy pénzügyi tanácsadó legalább olyan fontos a családban, mint a család orvosa, vagy ügyvédje!”

BIZTOSÍTÁSOK:

- KGFB
A kötelező felelősségbiztosítást szabályozó kormányrendelet célja, hogy az általunk másoknak okozott károkat helyettünk megtérítse...

- CASCO
A CASCO spanyolul védősisakot jelent... frappáns szó arra a szolgáltatásra, amit egy cascóbiztosítás kötésével kapunk... A CASCO biztosítás elemi károkra (tűz, villámcsapás, szélvihar, jégeső, lezúduló hótömeg, stb.) lopáskárokra, valamint a gépjárműben, alkatrészeiben, tartozékaiban - balesetből vagy idegen személy által okozott rongálásból - keletkezett károk fedezetére szolgál.

- Lakásbiztosítás
Egy jó lakásbiztosítással biztonságot teremthetünk magunk és családunk számára elkerülve, hogy a veszteségek megrengessék anyagi helyzetünket... A lakásbiztosítás minden veszélynemre kiterjedhet, az Ön igényei és választása szerint. Így pl. a tűzre, elemi károkra, katasztrófa kockázatokra, betörésre, üveg- és vízkárra (csőtörés), magánemberi felelősségbiztosítási kárra, eb-tartói felelősségbiztosítási kárra.

- Életbiztosítás és balesetbiztosítás
Igaz, egy haláleset bekövetkezése után járó életbiztosítási szolgáltatás nem pótolhat egyetlen embert sem, mégis jelentős segítséget nyújthat a családnak, amikor az érzelmi válságon túl - anyagi problémákkal is szembe kell néznie. És mint tudjuk... bárkit érhet baleset!

- Utasbiztosítás
Amikor külföldre készülünk, kellemes és zavartalan útra számítunk. Azonban történhetnek előre nem látható események, melyek beárnyékolják pihenésünket, és arra kényszerítenek, hogy mással foglalkozzunk, mint amivel eredetileg szerettünk volna.



   


Elérhetőségek:
Cím:

X. kerület (Kőbánya), Jászberényi út 83/5.
térkép »

Telefonszám:

06/1/422-1430, Mobil: 06-30-406-5578

Fax szám:

06/1/422-1431



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum