Felnőttképzés, szakképesítő tanfolyamok, akkreditált képzések, Szakmai-, és nyelvvizsgáztatás, Tan- és szakkönyvkiadás


KIT Kft.

Felnőttképzés, szakképesítő tanfolyamok, akkreditált képzések, Szakmai-, és nyelvvizsgáztatás, Tan- és szakkönyvkiadás


A KIT Országos Szakképzési Hálózat több mint 40 év tapasztalatával, az egész ország területére kiterjedő megyei képviseleti hálózatával, államilag elismert szakképesítést nyújtó, valamint céltanfolyami kínálatával, közreműködik a munkaerő-piaci képzési, átképzési igények kielégítésében.

KÉPZÉSEK

Gyakorlatorientált képzést keres, hogy tudását azonnal tudja kamatoztatni?
Munkáltatóként fontos Önnek a jól képzett munkatárs?

A KIT segítséget nyújt Önnek, hogy államilag elismert és egész Európában keresett szakmát szerezzen. A KIT fennállása óta már bizonyított, a nálunk végzett hallgatók, jól képzett szakemberekké váltak, szakmájukban sikeresek. Elismert oktatói gárdánk biztosítja a minőségi képzést, ennek köszönhetően kiemelkedően magas a sikeres vizsgák aránya. A tanulást és a vizsgára felkészülést a Kiadónk által fejlesztett tankönyvekkel és szakkönyvekkel segítjük. Irányított gyakorlatnál biztosítjuk a gyakorlati helyet, kihelyezett gyakorlat esetén segítséget nyújtunk. Több mint 90 fajta képzésnél a vizsgára helyben – a megszokott környezetben – van lehetőség.

GEOMATECH KÉPZÉSEK

Az Új Széchenyi Terv TÁMOP-3.1.12/1-2013-0001 Programja keretében megvalósult GEOMATECH névre hallgató oktatásfejlesztési projekt – ingyenes, akkreditált pedagógus továbbképzések – célja, hogy az általános és középiskolákban tanító pedagógusokat megismertesse a projekt keretében létrehozott digitális tananyagegységekkel és a GEOMATECH keretrendszerben rejlő, az órai munkájukat és az otthoni felkészülésüket hatékonyan támogató, korszerű lehetőségekkel.

NYELVVIZSGA

Akkreditált nyelvvizsga központunkban lehetősége van államilag elismert KITEX idegenforgalmi vagy kereskedelmi egynyelvű szakmai nyelvvizsga megszerzésére is.

VIZSGAKÖZPONT

Szakmai vizsgaközpontunk több évtizedes oktatási és vizsgaszervezési tapasztalattal rendelkezik. Vizsgaszervezési tevékenységünk kiterjed a saját szervezésű tanfolyamainkon résztvevők vizsgáztatása mellett más intézményeknél képzettek vizsgáztatására is. Vizsgaszervezési jogosultság több mint 50 szakmában.

KÖNYVKIADÓ

Kiadónk a szakmai kompetenciák szem előtt tartásával, valamint az európai uniós követelményeknek megfelelően fejleszti ki szakkönyveit, nyelvkönyveit, kiemelten a kereskedelem, a vendéglátás és az idegenforgalom területén. Tankönyveink és szakkönyveink a modulrendszerű képzés előírásainak és az SZVK követelményeinek figyelembe vételével kerülnek kidolgozásra. A gyakorlatorientált és korszerű tudásanyagot tartalmazó könyveink hozzájárulnak a magas színvonalú szakmai képzéshez és a szakmai vizsgára való eredményes felkészüléshez. Az elmúlt 40 évben közel 600 különböző kiadványt jelentettünk megközelítőleg 3 millió példányban. Kiadói tevékenységünket fémjelzi, hogy főiskolák, gimnáziumok, szakközépiskolák, szakiskolák, egyéb oktatási intézmények és könyvtárak is használják könyveinket.



   


Elérhetőségek:
Cím:

X. kerület (Kőbánya), Fehér út 1. B épület V. emelet
térkép »

Telefonszám:

06-30/960-2485

E-mail cím:

kit[kukac]kit.hu

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum