Hőszigetelő, homlokzatszigetelő rendszerek, vízszigetelők, habarcsok, vakolatok, kéményrendszerek, egyéb építőanyagok


TÖPFENHARDT Kereskedőház Kft.

Hőszigetelő, homlokzatszigetelő rendszerek, vízszigetelők, habarcsok, vakolatok, kéményrendszerek, egyéb építőanyagok


A kereskedelem nem egy hagyományos TÜZÉP formájában történik, hanem értékesítési irodán keresztül. Segítünk az anyagok optimális kiválasztásában, magunk mögött tudva az összes termékgyártó - forgalmazó műszaki szaktudását. Kizárólag minőségi garanciával ellátott termékeket forgalmazunk.

Angolaknák, thermobeton, geotextília, hőszigetelés, bitumenes lemezek, wedi lemezek, homlokzatszigetelés, drénrendszerek, tetőfóliák, Pe. párazáró fóliák, BAUMIT,Lb-Knauf, Leier termékek, cserepek, polikarbonátok stb. Ugyanakkor a szigetelések forgalma a legnagyobb, melybe beletartozik a házak, épületek hőszigetelése, vízszigetelése, hangszigetelése.

Termékskálánk az átlagosnál jóval szélesebb, így lehetőségünk van egy terméket több gyártótól ajánlani (Pl.: Baumit, Dryvit, Hasit, LB Knauf, Terranova). A költségvetés tervezésének folyamatossága miatt rövid, ill. hosszú távú árinformációkkal rendelkezünk. A kiszállítás közvetlenül a gyártótól vagy a nagykereskedelmi raktárakból történik. A kiskereskedelmi láncszem kiiktatásával a termékek ára alapvetően csökken.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XI. kerület (Újbuda), Andor utca 25/a II. em. 9.
térkép »

Telefonszám:

06-1/206-08-24, 06-30/ 827-14-27

Fax szám:

06-1/206-08-24

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum