Személy- és kisteherautók szervizelése. Vizsgáztatás, flottakezelés. Hitelügyintézés, biztosítás, kárügyintézés. Autómentés, autókölcsönzés, stb.


Corner Car Center Kft.

Személy- és kisteherautók szervizelése. Vizsgáztatás, flottakezelés. Hitelügyintézés, biztosítás, kárügyintézés. Autómentés, autókölcsönzés, stb.


A Corner Car Center Kft. 2006 óta működik Soroksáron. Új, a legmodernebb eszközökkel felszerelt műhelyünk alkalmas személygépkocsik és kisteherautók teljes körű szervizelésére. Jól képzett szakemberekkel, 400 négyzetméteres területen, autószerelő-, lakatos-, klíma és villanyszerelő, gumis állásokkal várjuk régi és új Ügyfeleinket. Az Ön autója a mi gondunk.

SZOLGÁLTATÁSAINK:

SZERVIZ
- Márkafüggetlen szerviz, garancián túli gépjárművek javítása
- Autódiagnosztika
- Autóvillamosság
- Futómű beállítás
- Gumiszerviz
- Karosszéria javítás, fényezés
- Kipufogó javítás
- Klíma karbantartás
- Riasztó és Hi-fi beszerelés
- Szélvédőcsere, kavicsfelverődés javítása
- Tuningfelszerelések, stb.

VIZSGÁZTATÁS, ZÖLDKÁRTYA
Gépkocsija műszaki vizsgára való felkészítését helyben végezzük. A vizsga a Nemzeti Közlekedési Hatóság kijelölt vizsgáló állomásán történik.

EREDETISÉGVIZSGÁLAT
Előzetes bejelentkezés alapján telephelyünkön, vagy mobil autóinkkal a helyszínen is elvégezzük a vizsgálatot, bármilyen időpontban, kiszállási díj nélkül!

FLOTTAKEZELÉS
Ha Önnek fontos, hogy a céges flottában lévő autók megfelelően karban legyenek tartva...

HITELÜGYINTÉZÉS
Biztosak vagyunk benne, hogy megtaláljuk az Ön igényeinek leginkább megfelelő finanszírozási formát!

BIZTOSÍTÁS
Vállaljuk CASCO és GFB autóbiztosítások kötését.

KÁRÜGYINTÉZÉS
Kárbejelentés, kárfelvétel, kárrendezés. Átvállaljuk öntől a teljes biztosítási ügyintézést, így önnek csak az elkészült gépkocsit kell átvennie.

AUTÓMENTÉS
Lerobbant, karambolozott, balesetet szenvedett, autómentésre van szüksége? Modern jól felszerelt szállítójárművek és tapasztalt személyzet áll az ügyfelek rendelkezésére, a nap 24 órájában!

AUTÓKÖLCSÖNZÉS
Olcsó, Gyors, Egyszerű. Korrekt minőségű gépjárműpark. Nincsenek rejtett költségek.

SOFŐRSZOLGÁLAT
Bizonyosan történt már olyan helyzet életében, amikor autójával haza szeretett volna jutni biztonságban, de ebben megakadályozta egy nagyon fontos dolog: az alkohol, vagy a fáradtság.

AUTÓBÉRLÉS
Lenne kedve elfelejteni, csökkenteni ezeket az autóvásárlás és fenntartás költségeit és élvezni a gondtalan autózás örömét, maximálisan kihasználva ennek előnyeit? Ismerje meg cégünk autóbérlési lehetőségeit.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XXIII. kerület (Soroksár), Szentlőrinci út 17.
térkép »

Telefonszám:

+36-30-79-121-69, 36-20-9444-125

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum