Design nappali-, hálószoba-, gardrób-, konyha- és étkezőbútorok, kanapék, szálloda- és irodabútorok, világítások


DESIDEA - Belsőépítészeti- és lakberendezési stúdió

Design nappali-, hálószoba-, gardrób-, konyha- és étkezőbútorok, kanapék, szálloda- és irodabútorok, világítások


A Desidea neve, közel két évtizede egyet jelent a megbízhatósággal, a profizmussal, az innovációval, a részletekre való odafigyeléssel. Számunkra a sikert ügyfeleink elégedettsége jelenti.

Mindenki más és más. Eltérőek az igényeink, mások az elképzeléseink, más a stílusunk, másképp éljük az életünket, különböznek a szokásaink és az is , hogy mit tartunk fontosnak, hiszen mindenki egy önálló egyéniség. Ezért mi, a Desidea csapata a személyre szabott terekben hiszünk. Abban, hogy a térnek, ki kell szolgálnia Önt, alkalmazkodnia kell Önhöz, az Ön igényeihez.

Engedje meg, hogy bevezessük az európai formakultúra krémjének a világába. Elhozzuk és megmutatjuk Önnek az elismert de itthon talán még kevésbé ismert európai designer cégek széles termékválasztékát: a hálószoba, a gardrób, a nappali bútoroktól a kanapékon át, egészen a konyha és étkezőbútorokig, az ezekhez kapcsolódó világítási megoldásokkal együtt, sőt kínálatunkban akkor is kedvére válogathat, ha iroda, kávézó, netán egy egész étterem vagy szálloda berendezését tervezi.

Stúdiónkban tapasztalt szakembereink készséggel állnak rendelkezésére abban, hogy az Önt körülvevő teret az Ön elképzelései szerint az Önnek leginkább megfelelővé varázsoljuk.

Lépjen be velünk a Desidea világába. Tekintse meg egyedülálló választékunkat, alkossa saját kedvére a teret, most.



   


Elérhetőségek:
Cím:

[Egyéb településen], 2045 Törökbálint, Tópark u. 1/a - MaxCity
térkép »

Telefonszám:

06-23-428-003

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum