Egyedi lámpa, csillár tervezése és készítése


Patinás Lámpa Kft.

Egyedi lámpa, csillár tervezése és készítése


Patinás lámpa: a különleges terek ékszere

...azoknak, akik otthonuknak, vagy épületük helyiségeinek meghitt eleganciát, exkluzív hangulatot, eredetiséget, egyediséget és szépséget szeretnének kölcsönözni.

A patinás lámpák jóval többet adnak otthonának a puszta fénynél és világosságnál: hangulatot, életérzést biztosítanak. Sok-sok éven át állnak a helyükön, és kísérnek végig eseményeket, rendezvényeket, akár sorsokat is. Misztikus élményt teremtenek a szobában: nem lehet nem-észrevenni, nem-érezni a jelenlétüket. Azokban a helyiségekben, ahol ilyen eredeti, régi stílusú lámpa van, ott egészen biztosan emlékezetes dolgok történnek. Ezek a lámpák betöltik a teret.

A patinás lámpák – legyen az falikar, állólámpa vagy csillár – úgy készülnek, mint egy ékszer: finoman megtervezve, ügyelve az apró részletekre, kézzel, egyedi és különleges anyagokból és ráadásul: Magyarországon.

Szembemegyünk a piaci trendekkel, mert nem az olcsóság, gyenge alapanyagok és a nagyobb haszon elérése a célunk. (Ezek a lámpák nem hasonlíthatók össze a szemtelenül magas árakon kapható műanyag design lámpákkal.) Mi értékes lámpákat, valódi értéket szeretnénk készíteni ügyfeleinknek.

Nálunk nem fog találkozni műanyag vagy réz-utánzatú, olcsó darabokkal. Kézműves lámpáink magas minőségűek, tartósan, évtizedekre tervezhet velük, mert 100 év múlva is értéket képviselnek.



   


Elérhetőségek:
Cím:

VI. kerület (Terézváros), Bajza u. 62.
térkép »

Telefonszám:

+36 (1) 312-6232



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum