Széria és egyedi irodabútorok. Forgalmazás, tervezés, kiszállítás


Redola Irodai bútorok

Széria és egyedi irodabútorok. Forgalmazás, tervezés, kiszállítás


Természetes igény egy induló vállalkozás számára, hogy ésszerű anyagi befektetéssel juthasson olyan irodai környezethez, melyben a munka gördülékenyen megy és ahova szívesen járnak be a munkatársak. Ennek alapfeltétele ugyan, hogy jó áron juthassunk hozzá a különféle bútorokhoz, de önmagában ez nem garantálja azt, hogy munkakörnyezetünk hatékony és kellemes lesz. Az irodaibutorok.hu hivatásának érzi, hogy segítsen az ön számára legjobbat kihozni a jó vételekből is.

Cégünk 2007 óta foglalkozik irodabútorok szállításával. Kezdetben kizárólag irodai székekkel, majd az egyre gyakrabban jelentkező egyéb irodabútor valamint komplett munkaállomás kialakítására vonatkozó igények kielégítése érdekében bővítettük szolgáltatásunkat.

Nem csupán kereskedünk a bútorokkal, hanem vállaljuk a felméréstől egészen a komplett berendezésig irodák, üzlethelyiségek, tárgyaló és recepciós terek berendezését.

Mi nem csak eladni szeretnénk az Önök cégének, hanem szolgálatukban lenni azután is, miután az általunk berendezett irodájában elkezdte működését.

TERMÉKEINK:
- Székek
- Széria bútorok
- Recepció
- Tárgyaló
- Egyedi irodabútor



   


Elérhetőségek:
Cím:

VIII. kerület (Józsefváros),

Telefonszám:

06-1-210-7096, mobil: 06-20-432-2220

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum