Eperjesi Katalin Hormon egyensúly tanácsadó, Természetgyógyászati fitoterápiás megoldások, Harmóniabolt webáruház


Hormonharmónia - Hold-Vénusz Kft.

Eperjesi Katalin Hormon egyensúly tanácsadó, Természetgyógyászati fitoterápiás megoldások, Harmóniabolt webáruház


HORMON EGYENSÚLY TANÁCSADÁS
Egy női szervezetben két nemi hormon termelődik és dominál és ennek a kettőnek, az ösztrogénnek és a progeszteronnak a kényes egyensúlya határozza meg egy nő egészséget. Ha kettejük között megvan a harmónia és az egyensúly, egy nő egészséges testileg és lelkileg is! Viszont ha ez az egyensúly felborul, és az ösztrogén kerül túlsúlyba, akkor különféle nőgyógyászati panaszok jelentkeznek. Ez a kényes egyensúly úgy borulhat fel, hogy amíg progeszteront csak saját termelésből tudunk beszerezni (mellékvese és petefészek termelik), addig ösztrogént sajnos környezeti mérgekből is, un. xeno- ösztrogénekből. Ezek a fogamzásgátlókban találhatók, de a pcb, ddt, nonylphenol, klór és dioxin származékok is ilyen anyagok, amelyek a szervezetbe bekerülve ösztrogént mimikálnak, ráadásul a saját ösztrogénünknél kb. 10-szer erősebb kivitelben. Amint a szervezet visszakapja a progeszteront, meggyógyítja önmagát. Erre a célra azonban csakis kizárólag természetes progeszteront szabad használni

Nagyon szívesen segítünk minden Nőnek akinek fontos az egészsége és gondol a megelőzésre, akik régóta szeretnének kisbabát, vagy már kialakult nőgyógyászati probléma miatt érdeklődnek, illetve a változó kort szeretnék kellemesen átélni. Úgy véljük, hogy egy nő gyógyulása akkor kezdődik, ha megtudja, mi áll a betegsége vagy tünetei, problémája hátterében. Ezért minden nőnek egyéni konzultációs lehetőséget biztosítunk, ha szeretné megérteni, mi történik a szervezetében és mi áll a kialakult (ösztrogén dominanciás) állapot hátterében. Ez fontos ahhoz, hogy eredményes terápiás tanácsot kaphasson, a kialakult állapot kezelése személyre szabott legyen. Fontos figyelembe venni, hogy minden tünet együttes, minden betegség és minden nő más-más terápiát igényel. Minél többet látunk az állapotból, annál többet tudunk segíteni!

A hormon egyensúly tanácsadótól kapott személyre szabott, teljes körű hormon egyensúly tanácsadás a következőket öleli fel:
- Állapotát felmérjük (ha vannak leletei is, kérjük, hozza magával)
- Személyre szabott hormon egyensúly terápiát állítunk fel
- Életmód-tanácsokkal kiegészítve (táplálkozáson túl megbeszéljük, hogy mire érdemes odafigyelni)
- A terápia során állapota követését is biztosítjuk, folyamatos konzultációs lehetősége lesz

Megnyílt a HARMÓNIABOLT webáruház és információs oldal!
Már webshopunkban is körülnézhet!
Várjuk szeretettel a www.harmoniabolt.hu webshopban!
Problémákra készített ajánlatainkkal, bőséges információkkal a termékekről, melyet otthonában kényelmesen át tud olvasni.
Kedvezményes csomagokkal, természetes kozmetikumokkal, apró ajándéknak való kedvességekkel.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XIII. kerület, Victor Hugo u. 25-27. II. em. 301.
térkép »

Telefonszám:

+36 70 426 88 34

Telephelyek, üzletek:

1132. Budapest, Victor Hugo u. 25-27. II. em. 301.
Nyitvatartás:
Minden kedden és csütörtökön 10-13 és 14-17 óra között.



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum