Eredeti Ford, Volkswagen, Audi, Opel, BMW és Mercedes autóalkatrészek


Nagy Autóalkatrész Ker. Kft.

Eredeti Ford, Volkswagen, Audi, Opel, BMW és Mercedes autóalkatrészek


A Nagy Autóalkatrész Kereskedelmi Kft. 1995-ben alakult. Cégünk eredeti Ford, Volkswagen, Audi, Opel, BMW és Mercedes autóalkatrészek importjával és ezen alkatrészek hazai kiskereskedelmével foglalkozik.

A nagyauto.hu Online Webshop azért jött létre hogy Ön kényelmesen, gyorsan, egyszerűen és kedvező áron találja meg az Ön számára szükséges autóalkatrészt/autóalkatrészeket. Legyen Önnek Ford Fiesta, Ford Focus, Ford Mondeo, Ford Transit, vagy Frod Transit Connect típusú autója, a szervizeléséhez szükséges eredeti ford autóalkatrészeket, mint például olajszűrő, levegőszűrő, pollenszűrő, benzinszűrő, gázolajszűrő, gyújtógyertya vagy Ford motorolaj és Ford dísztárcsák, biztosan megtalálja autóalkatrész webáruházunkban.

Mivel eredeti (gyári) autóalkatrészekkel foglalkozunk, az autójában lévő bármely alkatrészt biztosítani tudjuk Önnek, akár fékbetét, féktárcsa, Ford Transit vagy Ford Transit Connect karosszéria elem vagy Ford dísztárcsa szettre van szüksége.

A lehető legjobb áron rendelhető nálunk Volkswagen gépkocsikhoz vezérműszíj készlet illetve vízpumpa. Amennyiben Audi, BMW, Mercedes vagy Opel gépjárművéhez szeretne eredeti autóalkatrészt vásárolni, nálunk azt is megrendelheti.

Ne feledje; ha bennünk bízik, autójában is megbízhat!



   


Elérhetőségek:
Cím:

III. kerület (Óbuda-Békásmegyer), Kadosa u. 55.
térkép »

Telefonszám:

06-1-242-35-70

Weboldal(ak):

Telephelyek, üzletek:

1031 Budapest, Kadosa u. 55



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum