Tréningek (vezetőképzés, coaching, stresszkezelés...), Csapatépítések (Indoor, Outdoor...), Rendezvények (céges-, magán-, catering...)


InfiniTeam Kft.

Tréningek (vezetőképzés, coaching, stresszkezelés...), Csapatépítések (Indoor, Outdoor...), Rendezvények (céges-, magán-, catering...)


A szürke nagyvárosi élet rohanó világában az InfiniTeam Kft. frissességet és megújulást kínál minden partnerének! A csapatépítések és tréningek megtörik a mindennapok monotonitását és akár személyiségfejlesztésről, akár cégfejlesztésről beszélünk vagy incentive csapatépítést tervezünk a munkatársaink részére, azt színesen, élménydús programokkal valósítjuk meg!

Cégünk különlegességét több pontban tudom megfogalmazni:
- Nálunk kiemelt szerepet kap a kreatív gondolkodás, amelyben segítségünkre vannak trénerek, művészek, marketing menedzserek, életmód-tanácsadók, turisztikai és wellness szakemberek.
- Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy cégünkhöz jelentős és magasan képzett tréneri bázis csatlakozik, amelynek eredményeképpen tréningjeink, coachingjaink, képzéseink a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelelnek és minden igényt kielégítenek.
- Egyedülálló módon, Partnerünk igénye szerint, rendezvénybiztosítást kötünk az általunk tartott-szervezett eseményre, az azon részt vevő személyekre.

Tegyen próbára bennünket!

TRÉNINGEK:
- On the job coaching
- Vezetőképzés
- Szervezetfejlesztés
- Sales training
- Kommunikáció és konfliktuskezelés
- Stresszkezelés
- Time management

CSAPATÉPÍTÉSEK:
- Karitatív
- Indoor
- Outdoor
- Extrém outdoor

RENDEZVÉNYEK:
- Céges
- Tematikus
- Magán
- Catering
- Rendezvényhelyszínek
- Rendezvényeszközök



   


Elérhetőségek:
Cím:

XVII. kerület (Rákosmente), Kőtelek u. 16.
térkép »

Telefonszám:

+ (36) 20/929-6050

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum