Igényesen berendezett, felújított, kiadó lakás Budapest belvárosában


Art Deco Apartman

Igényesen berendezett, felújított, kiadó lakás Budapest belvárosában


Budapest abszolút belvárosában nagyon igényesen berendezett, felújított garzonlakás kiadó. A ház környezetében jó éttermek, kávéházak, klubok találhatók. Alig 2 perces sétával érhető el a híres Váci utca, de igen közel vannak a 2-es (M2 Astoria) és a 3-as metró (M3 Ferenciek tere) állomásai is.

A lakásban kellemes méretű nappali, elkülönített hálófülke, fürdőszoba, teljesen felszerelt konyha áll az Önök rendelkezésére. Az ízléses, gázfűtésű lakásban minden szükséges felszerelés szolgálja az Önök kényelmét: korlátlan Internet használat, bejövő hívásokra korlátozott vezetékes telefon, DVD lejátszó. A zajt speciális, újonnan beépített nyílászárók szűrik.

A lakás két személy elhelyezésére alkalmas. Elsősorban vonattal és repülőgéppel érkező vendégekre számítunk, mivel a belvárosban csak költségesen lehet elhelyezni a gépkocsikat az utcákon.

Elnézést kérünk, de gyermekek és házi kedvencek elhelyezésére nem vagyunk felkészülve, erre nincs mód! Szolgáltatásainkról természetesen számlát tudunk adni magánszemélyek- és céges vendégeink számára is.

Magyar vendégeinknél az ártól el tudunk térni, de ezt minden esetben egyeztetjük!



   


Elérhetőségek:
Cím:

V. kerület (Belváros-Lipótváros), Károlyi u. 11. 2/3.
térkép »

Telefonszám:

+3520 3165505



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum