Őrszem digitális megfigyelő rendszer társasházaknak, távfelügyelet


MNS Védelem Kft.

Őrszem digitális megfigyelő rendszer társasházaknak, távfelügyelet


A mai világban értékeink védelme már nem számít luxusnak, sőt inkább létszükségletnek. Nagyobb szükség van rá, mint valaha! A biztonságtechnika több mint kamerák, műszaki berendezések összessége. A biztonságtechnika arról szól, hogy a lakók értékeit, pótolhatatlan iratait, vagyontárgyait és szeretteit védeni kell. Ha ezzel Ön is tisztában van és ezért keresi a legjobb megoldást otthona biztonságára, akkor itt a megoldás: profi biztonságtechnikai eszközökkel védje értékeit, otthonát, melyek segítenek megelőzni a bűncselekményeket, a káreseményt gyorsabban felderíteni.

SZOLGÁLTATÁSAINK:
- Társasházak adatkezelése
- Beléptetőrendszer
- Riasztórendszer
- Kamerarendszer
- Távfelügyelet
- Intelligens lift

Számunkra fontos a lépcsőházi lakóközösségek védelme, éppen ezért műszaki tudásunk legjavát és széles körű tapasztalatunkat adjuk, így a legújabb megoldásokat, precíz adatkezelés szolgáltatást és persze kedvező kamera rendszer árat kínálunk. Magas minőségű, éles kameraképek. Megbízható működés éjjel-nappal az Ön biztonságáért.

A megfigyelő rendszer, azaz a társasházi kamerarendszer esetében különösen nagy hangsúlyt fektetünk a jogi hátterek biztosítására. Az országban egyedülálló módon a társasházi törvények maximális betartásával nyújtjuk a társasházi adatkezelés szolgáltatást teljes körű adatvédelemmel.

Igazán büszkék vagyunk rá, hogy már több száz társasház választott minket, a konferenciák állandó résztvevői lehetünk, folyamatos és közvetlen kapcsolatot tartunk ügyfeleinkkel. Garantáljuk Önnek is és lakótársainak is a társasház védelmét, ha az MNS Védelem Kft. mellett dönt elégedett lesz!

VÁLASSZA PROFESSZIONÁLIS BIZTONSÁGTECHNIKAI SZOLGÁLTATÁSAINKAT!



   


Elérhetőségek:
Cím:

XIV. kerület (Zugló), Csömöri út 120.
térkép »

Telefonszám:

+36 1 284 7200



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum