Peres és nemperes képviseletet, büntetőügyekben védelem, cégalapítás, módosítás, ingatlan adásvételi szerződések, jogi tanácsadás


Lupovici Ügyvédi Iroda - Budapest

Peres és nemperes képviseletet, büntetőügyekben védelem, cégalapítás, módosítás, ingatlan adásvételi szerződések, jogi tanácsadás


Az Ügyvédi Iroda vegyes praxist folytat, polgári ügyekben peres és nemperes képviseletet, büntetőügyekben védelmet lát el, emellett klasszikus ügyvédi tevékenységet is folytat, többek között cégalapítással, cégmódosítással, illetve ingatlan adásvételi szerződések lebonyolításával foglalkozik, jogi tanácsot ad és okiratot szerkeszt ügyfelei részére, mindezt megfizethető árakon.

Ügyvédi irodánk Budapest frekventált részén Újbuda központjában az Allee Center tőszomszédságában található.

Tevékenységünk középpontjában az ingatlanjog, a társasági jog, a cégjog, a polgári jog és a büntetőjog áll, ugyanakkor széleskörű, naprakész szakmai ismeretekkel és több éves gyakorlati tapasztalatokkal rendelkezünk a munkajog, a családjog és a kártérítési jog területén is.

Ügyfélkörünkben megtalálhatóak a legkülönbözőbb hátterű magánszemélyek, társasházak, magyar és nemzetközi kis- és közepes méretű gazdasági társaságok. Az Ügyvédi Iroda több vállalkozás részére nyújt jogi szolgáltatást tartós megbízás keretében.

Legfőbb jellemvonásunk a gördülékeny ügyintézés, a nagyfokú rugalmasság, az ügyek hatékony és gyors megoldása a viszonylagosan alacsony díjazás ellenében. Ügyvédi Irodánk célja a jogi problémák ügyfélközpontú, gyakorlatias megközelítése és azok hatékony megoldása a legmagasabb szakmai színvonalon, ennek során törekszünk a jogi feladatok ügyfélközpontú megközelítésére, a felmerülő jogi lehetőségek közérthető ismertetésére, a döntésben való segítségnyújtásra és az ügyek minél egyszerűbb és költséghatékony módon történő megoldására, emellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az ügyvédség szakmai értékeinek elsődlegessége mellett Ügyvédi Irodánk munkastílusát tekintve ne legyen merev.

Ügyfeleinket olyan teljes körű jogi megoldásokkal szolgáljuk, amelyek számukra kézzel fogható előnyöket jelentenek vagy éppen megvédik őket a jelentős veszteségektől.

Dr. Lupovici Jack, az Ügyvédi Iroda alapítója és vezetője a budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerzett jogi diplomát. A gyakornoki évek után teljesítette a jogi szakvizsgát, öt nyelven tárgyalási szintű nyelvtudással rendelkezik.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XI. kerület (Újbuda), Október huszonharmadika utca 5.
térkép »

Telefonszám:

06 (1) 769 0437

Fax szám:

06 (1) 808 8182

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum