Nyelvoktatás, nyelvvizsga-, érettségi felkészítés. Tolmácsolás.


Hajtómű Nyelviskola

Nyelvoktatás, nyelvvizsga-, érettségi felkészítés. Tolmácsolás.


NYELVOKTATÁS

Nyelvoktatással, nyelvvizsga (általános és szakmai nyelvvizsgákra)-, érettségi felkészítéssel foglalkozunk.
A Hajtómű Nyelviskolában 1995 óta éve sikeres, hatékony, dinamikus és minőségi oktatás folyik. Hallgatóink számára magas színvonalú nyelvi képzést, udvarias kiszolgálást és precíz adminisztrációt biztosítunk.
A 2-8 fős csoportlétszám tanulóközpontú oktatást biztosít. Az egyéni vagy kiscsoportos foglalkozások gyors haladást, a hallgatók igényeinek szem előtt tartását, személyességet tesznek lehetővé. A kis létszámú csoportok indításával a tanulók haladását optimalizáljuk, elegendő figyelmet fordítva a tanuló saját ritmusának, motivációja fenntartásának és a tematikus tervben foglaltaknak összehangolására.
A kiegészítő anyagokat tanáraink állítják össze a csoport haladási tempójának és érdeklődési körének megfelelően. Az oktatást audiovizuális eszközök segítik. Oktatási módszereinket állandóan felülvizsgáljuk és fejlesztjük. Az óravezetés didaktikai kialakításakor a diákok visszajelzéseit is figyelembe vesszük (hallgatói véleményező kérdőív).
A különböző típusú nyelvvizsgák és a kétszintű érettségi vizsga követelményrendszereit és vizsgagyakorlatát jól ismerik, így célratörően és hatékonyan végzik a felkészítést. Fő célunk, hogy megteremtsük a hatékony és élvezetes nyelvtanulás feltételeit. Nyelvtanfolyamainkon az élő nyelvre és a használható nyelvtudásra helyezzük a hangsúlyt. Tanáraink a korszerű, kommunikáció szemléletű nyelvoktatás módszertana szerint vezetik óráikat.
Iskolánk a város minden részéről kiválóan megközelíthető helyen, Zugló központi részén, ingyenes parkolási lehetőséggel várja hallgatóit.


TOLMÁCSOLÁS

A nemzetközi kapcsolatokban idegen nyelven történő kommunikáció a sikeres vállalkozás alapfeltétele. Magas színvonalú szolgáltatásokkal járulunk hozzá ügyfeleink üzleti sikereihez.
Kollégáink megfelelő képességgel és képesítéssel rendelkeznek (tolmácsdiploma; a beszélt nyelv tökéletes ismerete; tolmács tapasztalat). Magas színvonalon nyújtunk általános és szaktolmácsolást: jogi, gazdasági, természettudományi és műszaki területeken.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XIV. kerület (Zugló), Ilosvai utca 15.
térkép »

Telefonszám:

+36 (30) 973-4716 és +36 (30) 210-0767

Fax szám:

+36 (1) 220-9152



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum