Étterem és pizzéria, gasztronómia újdonságokkal, minőségi italokkal, barátságos, családias környezetben


Corner’s Pub & Pizzéria

Étterem és pizzéria, gasztronómia újdonságokkal, minőségi italokkal, barátságos, családias környezetben


A XVI. kerületi Rákosi út egymással szemközti sarkán található, két különböző stílusú éttermünk. Mindkét hely már több évtizedes hagyományokkal rendelkezik a vendéglátás terén. Jelenlegi megjelenésében 2000. óta üzemelteti csapatunk. Mondhatjuk ezt bátran, hisz dolgozóink többségével nyitás óta dolgozunk együtt.

Családi rendezvények, Esküvők, Névnapok, Szülinapok, Szilveszterek, Kareoke és Disco partik, Élőzenés koncertek a hazai pop szakma neves előadóival fémjelzik működésünket és jelentenek reményeink szerint emlékezetes programokat.

Vendégeink túlnyomó része visszajáró törzsvendég, sokukkal személyes kapcsolat is kialakult az évek során. Ez nagy megtiszteltetés számunkra, de még inkább nagy kihívás!

A megszokott barátságos, családias környezet megtartása mellett folyamatosan törekszünk a fejlődésre, a gasztronómia újdonságok bevezetésére. Korszerű ételkészítési eljárások, az ételek házilagos készítése, a makrobiotikus táplálkozás szempontjainak alkalmazása, a különböző étel allergiákra való felkészülés…. Legfrissebb szolgáltatásunk a sportot, mozgást kiegészítő ételek felkínálása az étlapunkon.

Aki a nemzetközi konyhát kedveli a pub étlapján, biztosan talál kedvére valót egyedi ízvilágú ételeink között. Nagy koktél választékunk, minőségi italaink még kellemesebbé teszik a nálunk töltött időt. Ősztől-tavaszig ismert előadók élőzenés fellépéseivel nyújtunk szórakozást a hozzánk betérőknek.

Az olaszos ételeket, pizzákat kedvelőknek Pizzériánk széles választékát ajánljuk. Hangulatos kerthelyisége kedvelt a nyári estéken. Infrás fűtése a bátrabbaknak télen is lehetőség ad a kinti étkezésre.

Azokon a napokon amikor nincs kedvük, vagy lehetőségük kimozdulni, és a nálunk megkedvelt ételre vágyik, csak rendelje meg weblapunkon és futáraink már szállítják is a címére.

Kis csapatunk azért dolgozik, hogy Vendégeink barátságos környezetben, magas minőséget elfogadható áron kapjon. Mindenkit szeretettel Várunk!



   


Elérhetőségek:
Cím:

XVI. kerület, Budapest Rákosi út 112-114.
térkép »

Telefonszám:

06/1/405-0034, 06/1/405-4819, 06/30/7251-769

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum