Hangulatos étterem Budapest szivében, a magyaros konyha ételeivel


Ildikó Konyhája

Hangulatos étterem Budapest szivében, a magyaros konyha ételeivel


Ez a hangulatos étterem Budapest szivében a Lánchíd budai hídfőjénél a Fő utca elején található. Az étterem jellegzetes magyar ételeivel várja kedves vendégeit.

A XX. század eleji magyar konyha használati tárgyaival főzéshez, sütéshez használt eszközeivel körülvett környezetben fogyaszthatják az ételeket-italokat.

A készétel választék naponta változó, pörkölt féle, egytál étel, palacsinta állandóan kapható. Menü is készül kétféle változatban. A menü nem zónaadag hanem kiválasztható hogy a leves vagy a főétel legyen nagy adag a napi menüből, így a nagyobb étvágyúak is jóllakhatnak.

Ez a magyaros étterem azt a világot idézi fel melyet hajdanán nagyszüleink, dédszüleink átélhettek miközben betértek valahova egy ízletes ebédre.

Szeretettel várunk minden éhes-szomjas vendéget
tegyen egy próbát - nem fog csalódni!

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek 11.30 - 22
Szombat-Vasárnap 11.30 - 22


RENDEZVÉNYEK

Vállaljuk zárt körű rendezvények megtartását kisebb létszámú csoportok számára. Az étterem az alsó szinten 20 főig a felső szinttel együtt 30 főig biztosít kényelmes elhelyezést az asztaloknál. Igény szerint az asztalok és székek átrendezhetők. Kisebb vendégkörre tervezett eskövő, iskolai találkozó, vállalati összejövetel megtartására kitűnően alkalmas ez a magyaros konyha ételeit kínáló étterem.



   


Elérhetőségek:
Cím:

I. kerület (Várkerület), Fő utca 8.
térkép »

Telefonszám:

06/1/201-4772



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum