Lézerhegesztés, lézergravírozás


Mobil Leaserwelding Kft

Lézerhegesztés, lézergravírozás


LÉZERHEGESZTÉS

Cégünk 3 db lézerhegesztővel rendelkezik, melybe 2db mobil és 1 db nagy teherbírású asztali gép tartozik. Lézerhegesztő gépünket biztosítani tudjuk kis- és nagyméretű szerszámokhoz egyaránt, illetve olyan szerszámokhoz, amelyeknek a kiszerelése hosszú időt vesz igénybe. Többé nem szükséges a szerszámok leszerelése, vagy utólagos kiigazítása. A speciálisan tervezett és felszerelt szervizautónk a „lézermobil”, lehetővé teszi a gyors és rugalmas kiszállást.

LÉZERGRAVÍROZÁS

A lézergravírozás technológiával rendkívül tartós, jól látható és olvasható felirat készíthető bármilyen anyagra. Gravírozó egységünket többek között egy olyan lencsével is elláttuk amivel 3D-s felületek mélygravírozását is megoldjuk. Optimális gravírozási feltételeket biztosít különféle anyagokon a finom jelöléstől a fémek nagy teljesítményű mélygravírozásáig. A berendezés cégünk profiljába maximálisan beleillik, hiszen ez is egy MOBIL gép, amit a megrendelő kérésére helyszínre szállítuk, hogy ott végezzük el a megbízást.

Vállalkozásunk -2012 óta- a családi cégekre jellemző dinamikus munkavégzéssel, rugalmas probléma megoldással és lendületes szervező képességgel nyújt magas szintű szolgáltatást üzleti partnerei számára.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XIII. kerület, Bököny utca 36.
térkép »

Telefonszám:

06-30-655-4974, 06-20-369-5804

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum