Középületek, családi házak tervezése


Triskell Épülettervező Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Középületek, családi házak tervezése


1990 őszén alakult meg a TRISKELL Kft, mikor a MAKONA Kisszövetkezet több önálló cégre vált szét. Nincs rendszerváltozás előtti (szocialista) múltja az irodának, az egyetem befejezésétől gyakorlatilag folyamatosan dolgozunk együtt. Alakulásunkkor éppen a Sevilla-i Magyar Pavilon megvalósításán dolgoztunk, így a cég története sikerrel indult. Cégünk több folyamatban lévő munkát vitt tovább a MAKONA Kisszövetkezet átalakulása után. Makovecz Imrével, mint mesterünkkel való együttműködésünk lényege nem, intenzitása az önálló cég megalapítása után megváltozott. Ezt a nálunk tanuló fiatal építészeknek is szeretnénk átadni.

Fő tevékenységünk a középülettervezés. Megalakulásunk óta több mint száz középületet terveztünk az ország különböző településeire, melyeknek közel a fele megvalósult. A családi ház tervezéseket a különösen fontos feladatok közt tartjuk számon. Főépítészi tevékenységünkkel és egyedi megbízásainkkal országszerte próbáljuk a családi házakban rejlő évszázados értékrendszert és hagyományt megőrizni, illetve továbbadni.

Fontosnak tartjuk a rendezési, beépítési és revitalizációs tervek készítését is. Használhatatlan és fenntarthatatlan épületek zöme alkotja falvaink, kisvárosaink központjának a zömét. Ezeket az épületeket rendbe kell tenni, az ott élők számára újra használhatóvá kell tenni. Rendszeresen együtt dolgozunk népművelő és közösségfejlesztő barátainkkal is, hiszen az épített környezettel együtt kezeljük a civil szféra problémáját. Így lehet csak szó igazi újjáélesztésről, újjáépítésről.



   


Elérhetőségek:
Cím:

III. kerület (Óbuda-Békásmegyer), Makovecz Imre utca 25.
térkép »

Telefonszám:

+36 1 388 1707

Fax szám:

06/1/3882380

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum