Építési project management, műszaki ellenőrzés, banki ellenőrzés


Gaveran Mérnöki Tanácsadó Kft.

Építési project management, műszaki ellenőrzés, banki ellenőrzés


A Gaveran Kft. 1999-ben alakult. A szervezet megelőzően már 1996-tól mint független egység működött a Szujiver Kft. égisze alatt. 1999-ben a csapat eléggé megerősödött, hogy önálló cégként működjön tovább.

A cég fő tevékenysége az építési project management és műszaki ellenőrzés, valamint szakipari tervezés. A Gaveran Kft keretein belül egy minden szakágra kiterjedő, ütőképes szakértő csapat dolgozik minden típusú építési kérdés és probléma megoldása érdekében, minden jellegű építési területen, mint például többek között a Duna Plaza, Hermina Towers irodaház, Corvin Sétány több épülete, társasház kivitelezés lebonyolítása, középiskola kivitelezés, hotel felújítás műszaki ellenőrzése, továbbá műszaki szakértői, banki szakértői megbízások terén.

A Gaveran Kft. kész megszervezni és levezényelni minden típusú építési munkát. A mérnökök és a műszaki csapat magas képzettségű, megfelelően irányítani olyan munkákat is, ahol nincs generál kivitelező megbízva. Teljes építési managementet tudunk biztosítani, mely a műszaki ellenőri és az összefogó, lebonyolítói gárdát is magába foglalja, egy fővállalkozó díjának értelemszerű megtakarítása mellett, ahogy például a több irodaháznál, bevásárló központok bérlői kialakításainál, illetve a lakóépületeknél is végeztük a munkánkat.

Cégünk az előzőekben bemutatott építőipari irányokban kiemelkedő munkát kínál egy kiváló, felelősségteljes és megbízható csapattal, amely többet nyújthat a megszokott elvárásoknál.



   


Elérhetőségek:
Cím:

VIII. kerület (Józsefváros), Corvin Sétány
térkép »

Telefonszám:

+36 (30) 403-9923

Weboldal(ak):

Telephelyek, üzletek:

Postacím: 1450 Budapest, Pf. 120.
Székhely: Mogyoród, Szentjakab



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum