Egyedi fényképes ajándéktárgyak, emblémázás, gépi hímzés, flockolás, nagyker,


100 ajándékötlet a Multiprinttől

Egyedi fényképes ajándéktárgyak, emblémázás, gépi hímzés, flockolás, nagyker,


Cégünk 1986-ban történt alapítása óta foglalkozik szitanyomással és gépi hímzéssel. A kezdeti években elsősorban reklámpólókat, reklámszatyrokat, munkaruhákat és különféle textil alapanyagú reklámhordozókat készítettünk és forgalmaztunk nagykereskedelmi mennyiségben.

2001. februárjától kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk a német „FOREVER” digitális transzfer rendszernek. Ezen új technológia segítségével emblémát, fényképet, logót, feliratot lehet felvinni ajándék-, reklámtárgyakra, pólóra, sapkára, selyemre, puzzle-ra, bögrére, fára, fémre, stb. — kiváló minőségben. A költségek igen kedvezőek, akár már 1 db termék legyártásakor is. A rendszer tartalmazza a hőprést, a transzfer fóliákat, a segédanyagokat, valamint a hordozó ajándék-, reklámtárgyakat is. Az emblémázást kis- és nagy mennyiségben Budapest XIII. kerületében, a Westend City Centertől 5 percre lévő saját műhelyünkben végezzük. Állandó raktárkészlettel várjuk ugyanitt található üzletünkben és bemutatótermünkben a technológia iránt érdeklődő vásárlóinkat.

2002. szeptember elején indult el új weboldalunk, amely 2011-ben jelentősen megújult, ahol a részletes információk megszerzése mellett már lehetőség van alapanyagok, fóliák, gépek online megrendelésére is.

Reális árainkkal, jó minőséggel és a határidők mindenkori betartásával sikerül immár 25 éve piacon maradnunk, fejlődnünk és gyarapodnunk.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XIII. kerület, Balzac u. 31.
térkép »

Telefonszám:

+36 1 349-09-23, +36 20 8-00-00-16

Fax szám:

+36 1 349-09-23

Telephelyek, üzletek:

üzlet: XIII. Tátra u. 25.
iroda: XIII. Balzac u. 31.



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum